2. päev VÄIKELINNAD UBEDA JA BAEZA
Hommikusöök hotellis. Ubeda ja Baeza, kus me oma tänase päeva veedame, on imearmsad väikelinnad ümbritsetud tohututest oliivipuu saludest. Siinkohal tuleb ära märkida, et just siin on Hispaania üks suurimaid oliivõli tootmise paiku.

Mõlemad linnad saavad kiidelda oma rikkalike renessansiajastu arhitektuuriväärtuste poolest. Baeza käänulised tänavad, renessansiaegsed paleed ja väikesed linnaväljakud pakuvad võimalust mõnusaks jalutuskäiguks. Ning Ubeda võrratu linnaväljak - Plaza de Vázquez de Molina - ümbritsetuna imposantsetest hoonetest, on vaatamisväärsus omaette.

Külastame oliivõli tehast.

Õhtul on soovijatel võimalus nautida tulist Hispaania flamencot. Majutus samas hotellis.

3. päev GRANADA - SIERRA NEVADA
Hommikusöök hotellis. Linnaeksursioon Granadas - peaväljak, katedraal, El Banuelo (11. saj pärit araabia saunad). Võimalusel külastame Nasriidide dünastia kuulsat Alhambra paleed ja Generalife aedasid. Suundume Sierra Nevada mägedesse, mille lausa 14 mäetippu kõrguvad üle 3000 m merepinnast. Majutus samas hotellis.

4. päev SIERRA NEVADA - COSTA DEL SOL

Hommikusöök hotellis. Võtame suuna Costa del Sol`i päikeseranniku - poole ja jõuame Nerjasse. Külastame Nerja koopaid, kus võib leida koopamaalinguid, mis usutakse olevat üle 20,000 aasta vanused. Meie teekond jätkub mööda päikeserannikut. Majutus hotellis*** www.hkristal.es või www.hoteladriano.info või www.hoteldianapark.com

5. päev GIBRALTAR
Hommikusöök hotellis. Soovijatel võimalus külastada Gibraltari väina põhjarannikul Suurbritannia valduses olevat Gibraltari poolsaart (lisatasu eest). Gibraltari kaljult avaneb selge ilmaga suurepärane vaade Atlandi ookeanile ja Aafrika mandrile. Siin elutseb ka Euroopas ainulaadne Margot' ahviliik. Päeva teise poole võib veeta rannamõnusid nautides.
Majutus samas hotellis.

6. päev COSTA DEL SOL - RONDA - VALGED KÜLAD - CADIZ
Hommikusöök hotellis. Jõuame Hispaania kõige omapärasemasse linna Rondasse, mis on tuntud oma erilise asukoha poolest. Ronda paikneb dramaatiliselt kuristiku kohal ning üle kuristiku viib 18. saj pärit sild, mis ühendab kahte linnaosa (endist araablaste ja kristlaste linnaosa). Et hoiduda röövlite rüüstamistest, asutasid paljud andaluusialased oma elamised ja kindlustatud külad kõrgetele küngastele. Tänapäeval kutsutakse just neid Andaluusiale omaseid külasid „valgeteks küladeks" ehk „pueblos blancos". Põhjus on lihtne - majade seinad on võõbatud lumivalgeks. Külastame mõnda neist, vaatame lihtrahva elu-olu ja toimetamisi. Õhtuks jõuame Cadiz`i, väidetavalt Euroopa vanimasse linna. Vaatame linna kuulsat katedraali, mis on üks Hispaania suurimaid. Majutus hotellis*** www.hotelesalboran.com või www.almedinagolf.es

7. päev CADIZ - SEVILLA

Hommikusöök hotellis. Jätkame Andaluusia avastamist ning suundume Jerez de la Frontiera`sse - kuulsasse sherry tootmise pealinna. Külastame meiegi ühte bodega`t ja degusteerime seda kuulsat vägijooki. Edasi jõuame juba Andaluusia tähtsaimasse keskusesse, Sevillasse. Romantiline Sevilla ekskursioon: vanalinn valgete majadega, mauri stiilis Alcazar'i loss; katedraal ja La Giralda - araabia minaretist ümberehitatud kellatorn. Õhtul võib soovijail avaneda võimalus vaadata härjavõitlust. Majutus Torre de la Reina`s (Sevilla) hotellis*** www.hoteljmjardindelareina.com

8. päev SEVILLA - EL ROCIO - FARO - TALLINN
Hommikusöök hotellis. Jätkame oma reisi Andaluusias. Külastame El Rocio`t, mis on tuntud iga aastaste palverännakute sihtkohana. Mööda Atlandi rannikut sõidame edasi Palos de la Frontera väikelinna. Siit alustas Kolumbus oma avastusretke 1492 aastal. Näeme Kolumbuse laevastiku koopiat. Jõuame oma teekonnal Portugali.

Otselend Faro-Tallinn kell 19:45-02:30 (kohalikud kellaajad, saabumine Tallinnasse 22.09).

Reisi soodushind: 12780 EEK (sisaldab kütuse lisatasu)
Reisi hind sisaldab:
Lennupilet Tallinn-Granada ja Faro-Tallinn (Estonian Air`i tellimuslennud)
Lennujaamamaksud
Sõit kõige mugavustega bussis (bussis WC, video; kohv, tee, kakao, puljong hinna sees)
Majutus 7 ööd hotellides*** koos hommikusöökidega vastavalt reisikavale
Ekskursioonid vastavalt programmile

Lisatasu eest on võimalik:
Tervisekindlustus al 120 EEK, maksumus sõltuvalt vanusest (kuni 65a, 65-80a kallim tariif)
* Gibraltari külastus 290 EEK (ettetellimisel)

Hind ei sisalda sissepääsupileteid muuseumidesse ja teistele tasulistele objektidele.
Muuseumipiletite ja teiste tasuliste objektide hinnad ( 2007 a seisuga):

* Alcazari loss Sevillas 6 EUR

* Katedraal ja Giralda torn Sevillas 6 EUR

* Nerja koopad 5 EUR

* Oliivõli tehase külastus

* Taksosõit Gibraltaril 25 EUR

* Flamenco show 30 EUR

* Härjavõitlus al 10 EUR

* Sherry degusteerimine 6,50 EUR

* Alhambra paleed al. 32 EUR

Piletite hinnad võivad muutuda!

Oluline teada:
Soovitame raha vahetada vähemalt 200 EUR.
Palume kontrollida passi kehtivusaega (minimaalne kehtivusaeg 6 kuud peale reisi lõppu)!

Palume tutvuda Germalo Reiside reisitingimustega!
Jätame endale õiguse teha muudatusi reisiprogrammis.

Meeldejäävat reisi!