Tihti on vegankokk Sandra inspiratsiooniks lapsepõlvest tuttavad maitsekooslused, mida ta uues võtmes taasleiutab.

Täistaimetoit võib olla nii tervislik, eetiline kui ka kõhtutäitev, usub blogimaailmas ilma teinud kokk Sandra Vungi.
Loe edasi...

Vegan restoran
Inimese eluea pikkusele avaldavad mõju nii geenid kui keskkonnatingimused. Identseid kaksikuid käsitlevate uurimustega on teadlased tõestanud, et geenide mõju on pelgalt 30% ning 70% osas mõjutab inimese
elukeskkond.

Sellist asja nagu detox ehk keha vabastamine mürkidest või jääkainetest, pole olemas. Meditsiinilises mõttes on tegemist lollusega. Tervislikult mõjuvad kehale tasakaalustatud dieet ja trenn.

Maitsev lihapraad
Zürichi Föderaalse Tehnoloogiainstituudi hiljutisest uuringust selgub, et kõrge rasvasisaldusega dieet mõjub aju arengule kahjustavalt, nii lapse- kui täiskasvanueas.

Gunnar Aarma.
Paljud inimesed kujutlevad, et nad jäävad lihasöömisest loobudes nõrgaks. Selle üle ei tulegi imestada, sest alati allutakse enesesisendusele.

Veganburger.
Berliinis levib kulutulena piima- ja lihavaba vegandieedi pidamine. Valitsus aga hoiatab inimesi selle eest, sest teatud juhtudel võib veganlus tervisele ohtlikuks osutuda.

GUNNAR AARMA
Kui haiguse isa on tihti teadmata, siis emaks on kõikidel juhtudel toitumine, ütleb Bulgaaria vanasõna.

Oliiv-3
Taimsete õlide kasutamine toitude valmistamisel vähendab vere kolesteroolisisaldust, kuid ei pruugi langetada südamehaiguste riski ega pikendada eluiga, väidavad USA teadlased.

Aastalõpu söömingud on läbi ja kaalunumber liiga suureks kasvanud. Uuel aastal tahan kindlasti alla võtta, kuigi seni pole ma suutnud ühtegi dieeti pidada, isegi mitte ainsat päeva.