Loosikorvi läksid kõikidelt salvestustelt kogutud kupongid. Vassiljev ütles, et tema poleks hakanudki seda täitma, aga naabrimees ärgitas. “Seni olen ikka lootnud, et võidan Maalehe reisi,” tunnistas proua, Maalehe alaline lugeja juba viimased kümme aastat.

Lehes kõiki lugusid lugev naine kiitis eriti Targu Talitat, samuti on ta usin ristsõnalahendaja. “Lauluga maale” salvestus meeldis talle samuti, sest laulda ta armastab ning on käinud ka usinalt suvistel kontsertidel.

Tänavu toimus üle Eesti kümme saate “Lauluga maale” salvestust, mis peale televisiooni leidsid kajastust ka Maalehe veergudel, samuti ajalehe veebiküljel.

Kõiki juba eetris olnud saateid on võimalik ETV arhiivist hiljem vaadata, Maaleht.ee rubriigist “Lauluga maale” saab nüüd ja edaspidi näha meeleolukaid galeriisid ja videolõike.

Maalehe peatoimetaja Aivar Viidiku sõnul sujus ettevõtmine hästi. “Kolme hooaja ja 24 saatega oleme saanud Eestile ringi peale. Oleme kohtunud paljude oma lugejatega ning sellest on ainult kasu. Tahame ju olla inimestega nii palju koos, kui võimalik, kuulda nende rõõmudest ja muredest, oma lugejatele lähedal,” sõnas ta.