Reedel Kuressaare kesklinnas Saarte Hääle konkursil parima koduleiva küpsetajaks tunnistatud Anni Veskinõmm ütles, et mõte talle iseenesest meeldib. Pisut kõhklema pani Veskinõmme aga kartus, et Saare Leivast tulnud tootel pole päris sama maitse, mis kodus küpsetatul.

Janar Vaima kinnitas seepeale, et juhul kui leib samasuguse maitsega ei tuleks, siis poleks mõtet seda tehagi. “Teeksime muidugi ka proovipartiid ja vajalikud katsetused, “ lubas ta.

“Leiva saab oma nime retsepti autori järgi,” kinnitas Vaima. Seega võib tulevikus kohalikest poodidest otsida Anni leiba. Eilsel kokkusaamisel tootmise mahtudest veel otseselt ei räägitud, kuid Vaima nentis, et klientide jätkuva huvi korral võib rääkida ka pikaajalisemast tootmisest.