Rõuge triatloni esimene start antakse 20. juulil kell 12.00, kui võistlustulle astuvad noorte- ja vabaklassis osalejad. Vabaklassi starti on oodatud need, kes teevad näiteks oma esimest triatlonit ega soovi seetõttu ette võtta pikemaid distantse. I stardis osalejatel tuleb läbida 150 m ujudes, 4 km rattaga sõites ja 1 km joostes.

Kell 13.00 stardivad põhiklassis ja võistkondlikus arvestuses osalejad (500 m, 15 km, 4 km) ja kell 14.30 harrastajad (300 m, 10 km, 2 km). Ujumine toimub Rõuge Suurjärves, rattasõidud toimuvad Rõuge-Kurgjärve-Haanja ja Rõuge-Verijärve maanteedel.

Triatlonil auhinnatakse vanuseklasside kolme parimat osalejat ja kolme parimat võistkonda. Lisaks loositakse osalejate vahel välja erinevaid loosiauhindasid – lisaks loositakse kõikide harrastajateklassis osalenute vahel välja Kaugu Veski Puhkemaja kasutamise üheks õhtuks!
Meie Liigume I Rõuge triatloni juhend on leitav SIIT

Samal leheküljel on võimalik ennast triatloniüritusele tasuta eelregistreerida. Kohapeal on registreerimine avatud alates kell 10.00 ja lõpeb 30 minutit enne vastavat starti.

Meie Liigume I Rõuge triatloni läbiviimist rahastatakse Kodanikuühiskonna Sihtkapitali Kohaliku omaalgatuse programmi ja Eesti Kultuurkapitali Võrumaa Ekspertgrupi vahenditest.

Meie Liigume Medita triatlonisarja peatoetaja on Medita kliinik Tartus, mis pakub ambulatoorseid eriarstiabiteenuseid uroloogia ja androloogia, endokrinoloogia, üldkirurgia, reumatoloogia ja günekoloogia erialadel.

Meie Liigume I Rõuge triatloni läbiviimist toetavad Rõuge Vallavalitsus, Eesti Triatloni Liit, ALeCoq, Tarmeko, Quattromed HTI, Reginett, a:ruut - parimad sisustuslahendused aastast 2004, AS Skan Holz Helme, Giga, Valdi-Filler, Ränduri Pubi Tartus, Tasku Keskus Tartus, Rait Wood, Tõrva Loits 2014, Meie Liigume Matkad, Olivia - Eesti rapsiõli.