„Kapsapea" lavastaja Alex-Sander Kasak on näidendisse lisanud nii mõndagi uut ja kõmulist. „Oleme püüdnud kaasata eestimaalasi, kes on üle maailma tuntud ning samas ka eestlasi, kes on tuntud ainult Võrumaal. Võitlus käib nii sumoringis kui ka Võrumaa kultuurimaastikul. Lavastuses vihjame meie juhtidele, sportlastele ja kultuuritegelastele ehk tsiteerime laval elu ennast", kirjeldab Kasak. Esitusele tulevad ka kolm lähiajaloos kirgi kütnud kõnet Laine Jäneselt, Andres Mäharilt ja Linnar Priimäelt.

Lavastuse peaosas mängib tunnustatud kirjanik ja muusik Jaan Pehk, kes laiemale üldsusele on rohkem tuntud Orelipoisi nime all. „Kuna Jaan Pehk on piisavalt Samuel Pliuhkam, siis tuligi idee valida suvelavastuse materjaliks just „Kapsapea"", räägib Kasak. Lisaks teeb Pehk ka lavastuse muusikalise kujunduse, luues selle jaoks spetsiaalselt mitu uut lugu. 

Lisaks mängivad vabakutselised näitlejad Helgur Rosental, Marianne Kütt ja Mairi Jõgi ning Võru Linnateatri oma truppi kuuluvad Maive Käos ja Gertrud Kinna.

Etendused toimuvad 10., 11., 16., 18., 19. ja 20. augustil Võrus, Fr. R. Kreutzwaldi Memoriaalmuuseumi sisehoovis, etenduste algus kõigil päevadel kell 19.

Piletid on eelmüügis Võru kultuurimaja Kannel kassas ja Piletilevis.