Lenna Kuurmaa sõnul on Jõgevaga seotud tema elukaaslane Robert Vaigla. "Jõgeval kasvas ja alustas muusikuteed tema isa basskitarrist Raul Vaigla ja siin elasid Rauli vanemad ja Roberti vanavanemad," lausus ta.

Foto:  Ants Prii

Traditsioonilise uusaastakontserdi avamisel võtsid sõna aastaringselt Jõgeva kultuurikeskuses resideeruv Jõluvana ja asutuse juhataja Airi Rütter, kes rõhutas, et nii jõuluajal kui ka aasta ülejäänud päevadel peetakse sageli kingitustest veelgi tähtsamaks head sõna, positiivset tähelepanu ja mõistmist.     

Jõgeva linnapea  Kalmer Lain tänas oma kõnes firmajuht Alari Päärenit ja teisigi ettevõtjaid, kes panustasid selleks, et uusaastaööl kaunistas Jõgevat suurejooneline ilutulestik. "Loodan, et 2013. aastal on nii sõnad kui ka teod head nii mõtetes, silma vaadates kui ka kätt pigistades," lausus Lain. Ta kutsus esitama kandidaate konkursile "Jõgeva Linna Aasta Tegu 2012". Selleks on võimalik täita ankteet Jõgeva kultuurikeskuses, Jõgeva linnaraamatukogus või veebilehel www.jogeva.ee.

Kontserdi lõpulaulu saatel kandsid folklooriselts Jõgevahepere neiud kultuurikeskuse saalist välja jõulurahutule, mis põles seal alates advendiajast. Piduliku tseremoonia ajal seisid kõik püsti.