Suurel reedel alanud matkasarja kolmas etapp sai alguse Võsult ja jõudis teise päeva lõpuks välja Peterburi maantee 52. kilomeetrile Liiapeksi matkaraja alguse juurde. Vahepeal ööbiti Nõmmeveski puhkemajas, kus soe saun ja värvilised munad aitasid väsinud vaimu ning värisevaid jalgu kosutada.

Kõndida oli tegelikult väga mõnus. Päike paistis, tuul matkajaid ei tülitanud ja tempo oli täpselt paras. Esimesel päeval kõndisime väikeste vahepeatustega kokku viis ja pool tundi, teisel päeval isegi veidi vähem. Raja pikkus oli mõlemal päeval umbes 18 kilomeetrit.

RMK radadel on lihtne kõndida, sest need on hästi märgistatud ja lihtsalt leitavad. Jääb aega ka loodust vaadata ja läbitavate külade elanikega juttu puhuda.

Kolmandal matkaetapil osalesid Timo Karvanen, Ben Rauk, Jaan Põllu, Kristjan Arrak, Karl Kuusiku, Milena Gamzina,  Raili Sõrmus, Laura Tammiste, Tiina-Riin Uulma, Hanna-Liisa Hüüs, Reido Joosep, Kristi Kruus, Liis Enson, Monika Liiv, Jan Pillav, Üllar Põld, Tiina Tamm, Annemai Märtson ja Siim Kadak.

Järgmise etapi võtame ette juba maikuus - jälgige reklaami!