Tibud elavad algul kastides, mida ladustatakse üksteise peale asetatuna pimedates kappides. Seejärel tühjendatakse kastid lindile, kus töötajaid tibusid jõhkralt ühest sektsioonist teise edasi nügivad.

Mõned tibud teevad kogu selle reisi läbi munakoore kõrval, millest nad just äsja koorusid. Lõpuks satuvad kõik karusellile, kus neist tõelised hunnikud tekivad.

Sealt korjavad töölised tibud ükshaaval üles, vaktsineerivad ning viskavad järgmisse sektsiooni.

Tibud kasvatatakse kasvuhormoonide toel vajalikku suurusse pelgalt 40 päevaga, kirjutab Daily Mail. Mõned kasvavad seetõttu nii kiiresti, et jalad ei kanna neid enam ning nad peavad liikumatult kükitades tapmist ootama.

Munakana tõugu kuketibude saatus suurfarmides on kanatibude omast sageli aga veelgi kurvem - nemad gaasitatakse juba esimestel elupäevadel surnuks, sest toodangut ehk mune neilt ju loota pole.

Õnneks leidub ka neid, kes teisiti mõtlevad. Austria linnukasvatajate ühendus algatas hiljuti projekti, mis annab pisikestele kukkedele lootuse suureks kasvada ning jõuda inimeste toitulauale maheda ja kõrgekvaliteedilise linnulihana.

Loomaõiguslaste poolt tõenäoliselt USA-s filmitud ja internetis avaldatud kaadreid on vaadatud juba enam kui 30 miljonit korda.