Olles frustreeritud pidevast mõttetust prügitootmisest ja ülepakendamisest, otsustasid Frédéric Hamburger ja Constance Leth töötada välja LØS Marketi kontseptsiooni. Tegemist saab olema Skandinaavia esimese pakendivaba supermarketiga, mis avatakse Kopenhagenis juba sellel suvel.

Pood on saanud inspiratsiooni sarnasest toidupoest Saksamaal ja seal hakatakse müüma üle 400 pakendamata orgaanilise tooteartikli. Samuti müüakse nii palju kui võimalik kohalike talude toodangut. Kõiki külastajaid julgustatakse poodi tulema oma kottide, kastide või karpidega, kuhu ostetavad saadused panna, kuid poes pakutakse ka biolagunevaid paberkotte kuiva kauba jaoks. Vedelate toiduainete puhuks püütakse klientidele pakkuda taaskasutatavaid tühje pudeleid, mis poes tasuta saada on. Need palutakse aga tagastada, mille järgselt nad spetsiaalse pesusüsteemi läbivad ning uuesti kasutusse lähevad.

Poes puudub ka igasugune eelpakendatud kaup, mis toiduraiskamist suuresti põhjustab. Kuna Taanis elab väga palju üksikuid inimesi, on neile eelpakendatud toitu tihti liiga palju ja see roiskub enne kui jõutakse tarbida. Pakendivaba pood annab võimaluse kliendil osta toiduaineid just sellises koguses, nagu ta sobivaks peab.

Kui kõik laabub plaanipäraselt, plaanitakse just sedasama pakendivaba poeketti lähitulevikus laiendada üle kogu Skandinaavia.