Konkursi võitsid ning klaasikunstnik Riho Hüti klaasmedalid saavad Raasiku õlletehase Verner Hele kergete õllede kategoorias ja Lehe pruulikoja Ajakapsel raskete õllede kategoorias.

14 võistlusele saadetud kerge õlle hulgast mahtusid esikuusikusse veel Genika õllemeistrite Vana parun von Genika Red Ale, Tankeri pruulikoja Imperial Sauna Session, Mohni pruulikoja Ülemoalane, Purtse pruulikoja Purtse Pale Ale ja Pöide pruulikoja Valge Piparkook.

9 võistlusele saadetud raske õlle hulgast mahtusid esikuusikusse lisaks Ajakapslile veel Muddise õllevabriku Kanarbik, pruulikoja Must Lips EV 99 Porter, Pühaste pruulikoja Dekadents, Mõtsalise pruulikoja Suitsune Õlu ja Mulgi pruulikoja Vägilane.

Testimist juhtis Eesti juhtiv õlleasjatundjast politoloog, õlleklubi Gambrinus president Karmo Tüür.

Kuuekümne testija hulgas olid esindatud viis riiki – Eesti, Soome, Taani, Moldova ja Ukraina. Aga ka diplomaatiline korpus Soome praeguse ja Moldova endise suursaadiku näol ja vabariigi valitsus keskkonnaministri isikus. Kohal oli vallavanemaid ja volikogude esimehi, Soome – Eesti õlleühenduse Olutsilda – Õllesild esindus, Ukraina kultuuriseltside saadikud, samuti sauna - ja õllehuvilisi Sakust, Sondast, Uljastelt, Tapalt, Tartust, Tallinnast ja Kadrinast vallast.

Õlletestimist ilmestas spetsiaalse õllemuusikaga juba neljandat aastat kaasa lööv Kadrina kapell. Kulinaarseid elamusi pakkusid aga Kadrina Maanaiste Selts, Ukunurga talupagar ja Ellater Tordid.

Testimise järel poolikuks jäänud pudeleid ei kallatud aga kanalisatsiooni tühjaks, vaid nende sisu valati suurde ämbrisse kokku, valmistades nii elevust ja huvitavat maitset pakkunud segujoogi nimega Kadrina Ämber Ale.