Enamik kohvisõpru teab hästi, et kohvimasinad on võimelised kohvi valmistama väga erinevatel või isegi keerukatel viisidel. Kui kohvimasinad on automaatsed – valmistate joogi värskelt jahvatatud kohviubadest, kui piimasüsteemiga – saate valmistada nii kreemjat cappuccino’t kui ka maitsvat latte macchiato’t. Kuid kas te kujutate ette, et samal ajal kui väljas sajab pussnuge, naudite kodus tassi kuuma šokolaadi? Soovi korral saate end kodus isegi külma kohviga kosutada! Kõlab hästi, eks? Kõige huvitavam on see, et kohvimasinate võimalused kasvavad ja see kõik on saadaval ühest masinast.

Muidugi on sellised funktsioonid endiselt haruldus ja luksus, mistõttu pead iga funktsiooni eest paarsada eurot juurde maksma. Kui aga oled külma kohvi armastaja ja su lapsed jumaldavad kuuma šokolaadi, avavad selliste funktsioonidega kohvimasinad uusi võimalusi koduste armastatud maitsete nautimiseks, pakkudes sulle erakordset ja erilist tunnet. Enamikul nende funktsioonidega kohvimasinatel on lisamahutavus spetsiaalselt kuuma šokolaadi või külma kohvi valmistamiseks. Tuleb vaid soovitud jook välja valida, lemmiktass alla panna, vastav kohviprogramm käivitada ja tulemust nautida.

Uus ja veelgi mugavam piimasüsteem

Philips on tutvustanud uuendust, mis juba piimakohvide fänne paelub. Tegemist on piimavahu valmistamise võimekusega Latte Go piimasüsteemiga, kuid selle disain erineb tavapärastest anumatest. Uus koosneb vaid kahest osast – siit ei leia mingeid lisatorusid ega peidetud pisiosi, mille pesemine võtab tavaliselt palju aega. Pealegi, mõnikord ei naudi sa hommikul piimakohvi lihtsalt sellepärast, et sul ei ole aega piimasüsteemi pesta. Ka tootjad teavad seda – nii Latte Go loodigi. Philips rõhutab, et moodsam ja hoolikalt disainitud paak saab puhtaks vaid 15 sekundiga. Isegi ilma kuhugi kiirustamata on see suur eelis, eks?

Kohviubade mitmekesisus

Tavapäraselt on automaatsetel kohvimasinatel kohviveskid ja oamahutid, täpsemalt on igal masinal üks selline anum. Kuid kas poleks tore mitmekesistada oma hommikukohvi naudinguid erinevat tüüpi ubadega? Selleks töötati välja kahe oamahuti ja kahe kohviveskiga kohvimasinad. Üks anum mahutab teie lemmikud kvaliteetsed kohvioad ja teine ​​uue proovimata maitse või ubade segu. See avab võimaluse katsetada samal päeval erinevaid kohvisid, ootamata, kuni kogu ubademahuti tühjeneb. See lahendus on kasulik ka neile, kellel on tarbimisel ka kofeiinivaba kohv – ühe anuma saab eraldada nendele ubadele.

Eriline tähelepanu disainile

Üha rohkem inimesi üritab kohvimasinaid muuta kodu või kontori interjööri detailiks, loomulikult väga funktsionaalseks, kuid samas ka väga ilusaks ja stiilseks. Interjööri trendid muutuvad niivõrd kiiresti, et kohvimasinate tootjad peavad kohanema ja pakkuma üha mitmekesisemaid valikuid, mis sobiks erinevate vajadustega tarbijatele. Üks disainiuuendusi on imekaunis Modbar, mis leiutas idee peita kohvimasin tööpinna alla. Kogu kohvi valmistamise süsteem jääb nähtamatuks ning silm jääb imetlema vaid kohvi- või piimatiladest välja voolavat jooki. See on väga spetsiifiline lahendus, nii et sagedamini kasutatakse seda siiski kohvikutes või baarides.

Samal ajal kasutatakse koduseid kohvimasinaid üha enam ootamatutes, erksates värvides või mustrites. Samuti on märgata, et seadmete disainilahendustesse ilmub rohkem klaaselemente, pakkudes atraktiivsust ja esteetilisust. Disaini ja juhtimislahenduste üks eredamaid stiile on ilmselge füüsilistest nuppudest loobumine, mis tähendab, et domineerima hakkavad puuteekraanid. Kujundid muutuvad minimalistlikult jäigaks, sirgeks ja ristkülikukujuliseks.

Kuna kohvimasinate võimalused kasvavad kiiresti, muutub oluliseks funktsioonide valikusse mitte ära eksida ja oma vajadusi mõista. Pane tähele, millised tiivulised jooned sind naudingute suunas viivad. Lisaks sellele pead mõtlema, millised vormid ja jooned sinu kööki sobivad.

Jaga
Kommentaarid