29. oktoobril täitub Tartu tõelise maagiaga, kui avame Baltimaade suurimas aianduskeskuses Gardest juba viiendat korda kõige maagilisema jõuluväljapaneku. Taimed, pärjad, kuused, ehted, sisustustooted ning maitsev söögipoolis – siit leiab tõelise jõulutunde ning kõik vajaliku, et pühadele vastu minna. Silmailu pakuvad võluloss, laest alla rippuvad kuumaõhupallid – seda kõike peab oma silmaga nägema!“ antakse reklaamis klientidele teada.

Sokisahtel pakub kümme eurot sokiraha, soovitades sellegi kasutada jõulu- ja talveostudeks. Kui õigesti aru sain, on sokiraha” salasõna ja seda soovitatakse kasutada näiteks advendikalendrite ostul. Reklaam teatab, et sellega saab 10 eurot soodustust alates 49eurosest ostust.

Aga on veelgi luulelisem pakkumine. „Mässi end sooja luksusesse alpaka- ja meriinovillaga! Esimeste miinuskraadidega kaasnev külmetus võib ilusti oma kotid kokku pakkida ja astuma hakata, kui näeb su uut salli ja sokipaari! Läbi loigu plärtsuva, läbi lume sahiseva – meriinovillased sokid kummiku või saapa sees on pehme ja soe pai varvastele! Ei kratsi! Psst... sokiraha koodiga saad ka salli-soki komplektid kümme euri soodsamalt!“

Jõulupakkumised saavad hoo sisse.

Jackpot-deal alustab tagasihoidlikumalt, pakkudes otsepostitusreklaamis vaid ühe, aga see-eest väga vajaliku tööriista: „18 asja ühes: lumehelbe kujuga multitööriist. See lumehelbekese kujuga multitööriist võimaldab teil asju parandada. Igal lumehelbekese punktil on erinev tööriistapea, nii et mis tahes olukorras, kus tööriistakast puudub, võite olla kindel, et teie lumehelbekese multitööriist päästab päeva! Erinevate punktide hulka kuuluvad lame kruvikeeraja, Philipsi kruvikeeraja, mitu erineva suurusega kuuskantvõtit, pudeliavaja ja palju muud.“

Hansapost on algatanud aga suure laomüügi. Nii pakutakse soodsalt kahepoolseid marker-vildikaid, kokkupandavaid puidust klotse, tekke, toole ja on isegi üks eriti eksklusiivne pakkumine: Narma veganilambanahk Dolly!