Saku mõisa ballisaali kogunenud lõvidele, leedidele ja külalistele andsid tervituskontserdi Saku Muusikakooli õpilased, laste esituses kõlasid imeilusad klaveri-, viiuli-, kandle-, kitarri-, flöödi- ja trompetipalad. LC Saku president Margus Malla rõhutas head tegemise tähtsust, seejärel said kohaletulnud vaadata filmi, milles vallaelanikud rääkisid, mis see head tegemine nende meelest ikkagi on. Mõni leidis, et see on mingi täiesti omakasupüüdmatu tegu, teine, et annetus neile, kel majanduslik olukord keeruline. Kolmas aga arvas, et kodus koristamine ja ema aitamine ongi see kõige parem tegu.

Lõviklubi liikmed Riho Evendi, Urmas Leisalu, Toomas Niinemäe, Tarmo Leisalu ja Arvo Pärniste tutvustasid möödunud aasta silmapaistvaid tegusid, tehtud head jäid tunnustama lilleõis ja omanäoline mälestusplaat. Kes meil head teeb? Igaühel on võimalus olemas. Üks märkajatest, Ulvi Läänemets, võttis selle võimaluse kokku lihtsate sõnadega - selleks, et head teha, on vaja vaid lahtisi silmi ja südant, mis õige koha peal.

Õhtu lõpetasid Jaagup Kreem ja Taavi Langi. Nad esitasid luuletaja ja näitleja Juhan Viidingu laule. Jaagup Kreem laulis oma 17 aastat tagasi igavikku lahkunud onu mõtlemapanevate sõnadega kauneid lugusid hingega, mõisasaalis kogunenud kuulajad said muusikaelamuse. Ja muidugi ka maitseelamuse, sest leedide küpsetatud koogid olid imehead.