Kodustaadion on looduskaunis Virtsus ning aadressiks on Pargi 4, Virtsu Kooli kõrval.

Salarelv ei karda meestega mängida

Miks ei saa Virtsu kohta öelda "meeskond", seda sellepärast, et kambas on ka üks naismängija. "Tema puhul on tegemist juba aastaid jalgpallimänguga tegelenud inimesega ja seega on tema tehniline pagas ning platsinägemine väga heal tasemel. Esimeses sõprusmängus lõi ta kaasa, liigamängule kahjuks ei saanud tulla. Positsioonina eelistab ta olla ääremängija ehk siis winger. Kasutame teda eelkõige vahetusest sekkuva jõuna ning meeste mängus saab ta hakkama küll. Teada on ju fakt, et naisterahvast vastasega ollakse pisut ettevaatlikumad, seda saab enda huvides ära kasutada," avaldas Valdna saladuse.

Mängule lähinaabri vastu tuleb pealtvaatajaid palju

"Alates klubi asutamise ajast on meil paar andunumat fänni, kes on kohal olnud võõrsilmängudel ning ka treeningutel. Seda ka siis, kui puhunud on vali tuul või sadanud lörtsi! Kuna klubi on alles noor, ei ole laiemat fännibaasi veel tekkinud ning õigupoolest ei ole Virtsu inimestel olnud veel rõõmu oma kodukandi klubi koduplatsil võitlemas nähagi! Ent nagu Eesti inimesele tavaks, siis algul ei saa vedama ja seejärel ei saa pidama. Kodumängude ajaks on meil plaanis ka reklaami teha, seega usun, et inimesi saabub mängule omajagu. Liigamäng lähima naabri, Vatla JK vastu, on planeeritud 7. juuliks, ajale, mil Virtsus toimub traditsiooniline merepäev - pidu mis toob kokku inimesi üle terve Eestimaa. Too lahing toob staadioni äärde kindlasti hulgaliselt pealtvaatajaid," oli Valdna kindel.
*

Rahvaliiga on vahva liiga

Valdna ise tegi esimese tutvuse liigaga eelmisel aastal, mängides Tallinna klubis JK Mürakarud (praegune Õismäe Torm). "Uitmõttest, klubi ka kodukandis asutada, haaras kinni kaasentusiast Peeter Idvani. Sealtmaalt läks edasi juba huviliste kokkuajamiseks ning siin me nüüd siis oleme. Rahvaliiga on oma ülesehituselt lihtne ning harrastussportlasele parim variant armastatud alaga tegelemiseks. Hetkel midagi negatiivset ei oskagi selle liiga juures leida. Palju on räägitud kohtunike teemast, kuid otseselt ei ole ma kordagi näinud, et kohtunik mängu niiöelda "ära teeks ". Ei sel aastal, ega ka eelmisel aastal mängides," rääkis Veiko Valdna.

Pealtvaatajale kallis "piletihind"

Eelpool mainitud kaotusmäng Padise vastu peeti vastase kodustaadionil. Mängus juhtus ka üks seik, mis tähendas ühele pealtvaatajale kenakest väljaminekut. "Esimeses liigamängus Padise Vallameeskonna vastu toimus mängu ajal üks pikantne seik. Nimelt jäi ühes olukorras staadion palli jaoks liiga väikeseks. Oma teekonna lõpetas see pärast vinget õhulendu ja gravitatsiooni vaprat trotsimist ühe pealtvaataja pargitud auto esiklaasis. Selle kodumeeskonna fänni jaoks tuli võit sellise hinna eest...," meenutas Valdna.

Virtsu on uus võistkond ning nende eesmärk sel aastal on nautida ilusates must-valgetes vormides mängimist. Kindlasti loodetakse teekonnal ka mõni võit saavutada ning tunda mõnu jalgpallist. "Kui esimene aasta läbi, teeme kokkuvõtte ja vaatame edasi. Pikemas perspektiivis on kõlanud ka mõtteid IV liiga proovimisest," ütles Valdna lõpetuseks.