Endises Eesti Posti hoones on nüüd teise kodu leidnud Keila valla 32 väikest mudilast. Maja on imearmas ja lapsesõbralik, suurte puude all, eemal sõiduteest. Laste kasutada on maja kaks korrust ja hubane õueala, mille värav õhtul lukku pannakse. Hoone on nii heas korras, et remonti ei pidanudki tegema. Juurde muretseti eakohane mööbel ja mänguasjad.

Lasteaia personal on oma hubase ja koduse majaga väga rahul. Ka enamus pisipõnne on igapäevaselt rõõmsas mänguhoos. Kuigi emadest on hommikuti raske lahkuda, kiidavad õpetajad lapsi, kes kaua ei nukrutse.

Tarekese pidulik avamine toimus 31. augustil. Õnnitlemas olid Eevi Roos Harju Maavalitsusest, Keila vallavanem Kalev Laast, Klooga lasteaia ja Lehola Kooli esindajad ning Laulasmaa Kooli hoolekogu liikmed. Öeldi tervitussõnu lastele, lastevanematele ja personalile, anti üle kingitusi ja maiustusi. Koosviibijatele esinesid Laulasmaa Kooli kanneldajad, kes läksid 1. septembril esimesse klassi. Häid soove ja tervitusi ütlesid ka Laulasmaa Kooli direktor Reeli Simanson ja lasteaia õpetaja Kristi Võsa. Viimane andis lubaduse, et siis, kui Tarekese mudilased on julgemaks muutunud, tulevad lasteaia õpetajad Laulasmaa Kooli lasteaia suurest majast külla etendusega „Tare-Tareke".

Pärast kõnesid lõikasid avamise puhul lindi läbi vallavanem Kalev Laast ja kevadel Laulasmaa Lasteaia lõpetanud Helena Kallas. Maja meeldis kõikidele uudistajatele. Seejärel sai maitsta kringlit ja kosutuseks morssi. Mudilased ennast külalistest ja kõnedest eksitada ei lasknud, vaid mängisid liivakastis oma uute mänguasjadega.

Tareke jääb teiseks koduks kõige väiksematele Laulasmaa Kooli lasteaia lastele. Järgmisel sügisel lähevad nad koos oma õpetajatega lasteaia suurde majja ja asemele tulevad jälle uued mudilased.