17.–20. märtsini toimub Nõmme loodusmajas (Õie 14) II ja III klassi õpilastele kevadvaheaja looduslaager, mille käigus saavad osalised matkata metsas ja rabas, külastada teadus- ja looduskeskusi, hoolitseda loodusmaja elavnurga loomade eest ja maitsta taimeteesid.

Laagripäevad kestavad kella 10–17. Osalustasu 50 eurot (sisaldab lõunasööki ja kõike muud).

Registreerumine: evelin.laanest@tlu.ee. Lisainfo looduslaager.blogspot.com ja tel 5193 2276.

Pääsküla noortekeskuses (Rännaku pst 1) koolivaheajaprogramm «Noorelt noorele»

18.03 kell 16 on võimalus kõikidel noortel tutvuda skautidega. Saab teada, kes on skaudid ja millega nad tegelevad.

19.03 kell 14 St. Patricku päeva tähistamine. Toimub iiri kultuuri õhtu iirlasest vabatahtliku juhendamisel.

20.03 kell 16 tulevad Pääsküla noortekeskusesse külla parkuurijad, kes räägivad oma tegemistest ning õpetavad noortele erinevaid hüppeid ja õiget liikumist.

20.03 kell 17 toimub elektroonilise muusika töötuba. Pääsküla noortekeskuse ruumides tegutseva MTÜ Sedar liikmed räägivad ja näitavad, millega nad noortekeskuse kolmandal korrusel igapäevaselt tegelevad.

21.03 kell 14 «Näita ennast!» – noored tutvustavad teistele oma huvitavaid hobisid ja õpetavad erinevaid oskusi, milles nemad head on. Päeva alustab Prantsusmaalt pärit praktikant Antoine, kes näitab ja õpetab kõikidele huvilistele kitarrimängu.

22.03 kell 13 toimub trikirulluisu võistlus. Kõik ekstreemspordisõbrad on oodatud äsja uuenduskuuri läbinud Pääsküla noortekeskuse ekstreemhalli. Võistluse soojendus saab alguse juba kell 12. Selgitatakse välja esikolmik ning lisaks ka parim trikitaja.

Männiku noortekeskuses (Männiku tee 96) toimub koolivaheajal kunstiprogramm «Kevadlilled» (eelregistreerimine kuni 14.03)

18.03 kell 12 «Plaanid koolivaheajaks» – noored on oodatud arutelule, kus räägitakse koolivaheaja plaanidest; kell 13 toimub organzalillede töötuba «Kevadised fantaasialilled». Noortel on võimalus õppida, kuidas valmistada lillekaunistusega aksessuaare ja juukseklambreid; kell 14.30 siidi värvimine – ettevalmistus siidilillede töötoaks.

19.03 kell 12 siidimaalimistehnika töötuba. Õpitakse valmistama siidist kaunistusega käevõru või juukseklambrit; kell 16 töötuba «Tuulehoog» – siidisalli värvimine soolatehnikas. 20.03 kell 12 teeme ettevalmistusi reedeseks moeshow’ks, toimub koreograafia töötuba muusika saatel; kell 17.30 patside punumise töötuba.

21.03 kell 12 viimased ettevalmistused moeshow’ks, toimub dekoratsioonide valmistamise töötuba ja ruumide dekoreerimine; kell 14 moeshow «Kevadine tuulehoog» – nädala jooksul kunstiprogrammis valminud asjade esitlus.