Televiisorist vaatamiseks pakuvad huvi ajaloo või looduse dokumentaalfilmid. Mõnikord vaatan ETVst “Ringvaadet” ja “Osooni”. Kindel aga on see, et AK uudiseid vaatan alati, kui kodus olen. Veel elan kaasa VTB korvpalli ühisliigas mängivale BC Kalev Cramole ja Eesti koondise jalgpallimängudele.

Mõnikord juhtun vaatama Kanal 2 “Reporterit”. Tihedamini vaatan aga hoopis Vene telekanalit Rossija 1, eriti sealseid uudiseid. Muidu ilmselt ma ei saaks Fenno-Ugrias oma tööd teha.

Muusikat ma kodus peaaegu ei kuula. Vanasti panin küll artikli kirjutamise ajaks CD mängima, nüüd aga pole seda teinud. Küll olen külas viibides meeleldi muusikat kuulanud. Folkmuusika kõrval kuulan heal meelel õigeusu vaimulikku koorilalaulu, aga ka näiteks Akvariumi või Depeche Mode’i loomingut.

Kinos ikka käin ja palju tihedamini kui teatris. Viimati vaatasin tšuktšiainelist “Ussinuumajat” ja filmi “1944”. Olid head mõlemad. Viimaste aastate suurimaks filmielamuseks aga on olnud merjaaineline “Tsiitsitajad”, mis räägib kunagi Venemaa loodeosas elanud soome-ugri rahvast.