Kui sisestada otsingusse kuupäevad 23.-24. juuni, siis võib natuke rohkem õnne olla, Hiiumaa 39 majutusasutusest on saadaval seitse majutuskohta, hinnavahemikus 28 kuni 500 eurot.

Tänavune võidupüha paraad tuleb tavapärasest ligi kaks korda väiksem. Mullu Valgas toimunud paraadil osales koos liitlastega kokku ligi 1300 inimest, siis tänavu marsib Hiiumaal 790 osalejat.

Paraadil osalevad Kaitseliidu Lääne maleva kompanii, miinipildujarühm ja tankitõrjerühm; Kaitseliidu Pärnumaa maleva kompanii, miinipildujarühm ja tankitõrjerühm; Kaitseliidu Saaremaa maleva kompanii, Tallinna maleva kompanii; Kaitseliidu Rapla maleva rühm, Küberkaitseüksuse liputoimkond; Naiskodukaitse kompanii; Noorte Kotkaste kompanii; Kodutütarde kompanii ja politsei ja piirivalveameti rühm.

Välisosalejatest on paraadil soomlased, rootslased ja poolakad liputoimkondadega ning lätlased ja Eestis viibivad ameeriklased paraadiüksusega.

Lisaks osalevad paraadil Kaitseliidu ühendorkester, kaitseväe orkester ja Kaitseliidu Pärnumaa maleva orkester.

Paraadi juhataja on Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili, rivistaja on kaitseliidu peastaabi ülem kolonel Ilmar Tamm.

Paraadi lõpus sobiva ilma puhul õhuväe, politsei- ja piirivalveameti ja liitlaste õhuvahendite ülelend.

Võidupüha ja Maakaitsepäeva üritused Hiiumaal algavad aga juba 22. juunil.