Praegu asub varasema poliitikataustata mees endale volikogu tööd selgeks tegema. Järgmistel valimistel soovib ta välja tulla oma valimisliiduga.

"Seisan eelkõige noorte, hariduse, kultuuri ning kohaliku päästekomando eest," sõnas Vohu.
Andsin inimestele üle pika aja võimaluse kellegi teise poolt hääletada.
Egon Vohu

Muhu saarel pärit Egon Vohu ei kuulu ühessegi erakonda ning on omandanud Tallinna Tehnikakõrgkoolis hoonete ehituse eriala. Kihnuga hakkas ta end siduma aastal 2012 ning püsivalt on ta saarel elanud ühe aasta. 28-aastane mees ei teinud kampaaniat ning teavitas kandideerimisest vaid lähedasi, kelle kaudu sõna edasi liikus.

Ruhnlane Kristel Lauk peab oluliseks, et püsivalt Ruhnu saarel elavad inimesed nagu tema, oleksid volikogus esindatud. Ta seadis oma kandidatuur üles laste soovitusel ning ei teinud samuti mingisugust kampaaniat.

"Üks inimene volikogus võiks olla kursis, kuidas koolis asjad toimivad," ütles viiendat aastat Ruhnu põhikooli direktorina töötav Lauk.

Lisaks haridusele soovib ta seista talveruhnlaste eest. "Talvel pole elu siin sugugi kerge. Soovin, et inimesed tunneksid ennast siin elades väärtustatuna ning nende soovid jõuaksid volikokku," rääkis Lauk.

Mõlemale kandidaadile tuli nii hea tulemus üllatusena. Kihnus sai ülejäänud kaheksa kohta valimiliit "Parem Kihnu" ning Ruhnus kuus kohta valimisliit "Ühine Ruhnu".