Pikemaid kommentaare Muld praegu ei jaganud.

Vaklak OÜ on Austria investorite haldusfirma, mida juhib Wolfgang Leitner. Leitner asus Eestisse investeerima 2009. aastast, praegu haldab Vaklak OÜ mitmeid suuri Eesti piimakarja-ja taimekasvatusega tegelevaid põllumajandusettevõtteid nagu Adavere Agro AS, Risti Agro AS, Aravete Agro AS, Rebruk Farm OÜ. Viimati omandati Torma POÜ, nii on Vaklaki valduses enam kui 7000 pealine piimakari.

Veterinaarharidusega Margus Muld on töötanud Trigon Dairy Farmingus alates 2006. aastast ja on Trigonis kureerinud kolme piimafarmi 3600 lehmaga. Tema kureerimise ajal ehitati Väätsale 2014. aastal moodne DeLavali karusell-lüpsiplatsil farm 2014. aastal ja eelmisel aastal uus Kaiu farm. TDFE Kärla farm aga müüdi eelmise aasta lõpul maha, selle omandas Ülar Tänak.

Margus Muld on varasemalt Maalehele antud intervjuus kinnitanud, et töö Trigon Dairy Farming Estonia loomakasvatuse ja põllumajanduse juhina on andnud talle talle uusi teadmisi, ainulaadseid kogemusi. Oma teadmisi on ta missioonitundeliselt jaganud ka teistele, seda nii loengutel Maaülikoolis kui ka erinevatel nõupidamistel või seminaridel.

Tiitli „Aasta põllumees“ pälvis Margus Muld Maalehe ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja konkursil 2017. aastal eelkõige Kaiu LT OÜ piimakarja toodangu tipptasemele viimise eest.