Teine ütles, et kasutab Ragn-Sellsi kollast pakendikotti. “See on tasuta ning sinna läheb nii papp, pakend, plast kui ka klaas. Väga mugav, soovitan! Loomulikult tagastame taara,” selgitas Siiri.

Karin kirjutas, et sorteeriks rohkem, kui saaks selle eest hinnaalandust. “Korteriühistu võttis juurde pakendikonteineri ja selle tõttu tõusis prügi hind kuus üle 300%. Tekib küsimus, mis ma selle eest saan, kui sorteerin?”

Üks lugeja kirjutas, et kui tahta vastutustundlikult prügist vabaneda, tuleks ise “hullult leiutama” hakata. Paberiga on tema sõnul lihtne, biolagunevaga muutub asi juba ebamugavamaks. “Sorteerimiseks pole komplektseid ja taskukohaseid mahuteid müügil, mis kõik kraanikausi alla ritta mahuks,” põhjendas ta.

Üks lugeja nimetas aga hoolsaks sorteerimiseks seda, et tagastab kogu taara eraldi ja kõik muu läheb prügi hulka. “Teie siin kogute ja sorteerite, maksate peale ka veel. Üks aga pistab ahju ja miljonid oma tasku,” pahandas teinegi. “Stagnaajal sai prügikasti visatud kõik olmejäägid, mida enam tarvitada ei saanud, ja polnud häda midagi,” resümeeris üks nõukogude perioodi meenutanud lugejaist. Millele teine vastas: “Paljukest sovetiajal prügi tekkiski?”