Konkursil osalemiseks tuleb oma hoidis tuua 21.–23. septembrini Tallinnas Narva mnt 13 asuva toimetusemaja esimese korruse klienditeenindusse.

Konkursihoidis peab olema pakendatud toatemperatuuril säilitamiseks sobivasse pakendisse, näiteks klaastaarasse, ja see tuleb varustada pakendi küljele (mitte kaanele) paigaldatud etiketiga, kus kirjas nii hoidise kui ka hoidistaja nimi. Samuti peab hoidisega kaasa panema täpse retsepti, kus on kirjas kõik koostisosad koos mõõtühikutega ja valmistamisjuhend.

24. septembril hindab konkursile saadetud hoidiseid Orkla Eesti ASi Põltsamaa tehase professionaalidest ja Maalehe esindajatest koosnev žürii.

Auhinnad saavad kolm parimat, lisaks veel eriauhinnad.

Peaauhinnaks on toidukuivati Vital Air väärtusega 229,99 eurot, mille on välja pannud Orkla Eesti.

Teise koha auhinnaks on Jasper Morrisoni disainitud Iittala Raami kollektsiooni komplekt kuuele, kuhu kuuluvad läbipaistvast klaasist kausid ja linases toonis joogiklaasid väärtusega 170 eurot.

Kolmandale kohale on Fiskars välja pannud köögitarvikute komplekti, kuhu kuulub wokpann, kaks nuga, sõel, pastalusikas, mõõtelusikas ja tangid väärtusega 150 eurot.

Peale selle on tublimatele osalejatele kinkekotid Maalehe ja Orkla Eesti poolt.