Haarav dokumentaal


20. oktoobril kell 22.30 on Kanal 2 eetris Inglise dokumentaal “Ülirikkad lapsevanemad”. Kasvatuse sisseostmisest on saanud üha populaarsem äri. Mõned näevad selles hädavajalikku õlekõrt, et veeta lastega rohkem kvaliteetaega, teised aga hoopis laiska kasvatamist.

Sirje Eesmaa saade

24. oktoobril kell 18.30 jõuab TV3 ekraanile “Pühapäev Sirjega”. Legendaarne uudistediktor Sirje Eesmaa (pildil) alustab oma saatega. Oodata on põnevaid külalisi, vahvaid kohtumisi, nutikaid nõuandeid ja palju muud. Avasaates naaseb ekraanile kunagine kolleeg Enn Eesmaa, keda aastaid peeti Sirje abikaasaks.

“Kuula rändajat” avalik salvestus

ERRi uudistemajas toimub 21. oktoobril kell 18 Vikerraadio saate “Kuula rändajat” avalik salvestus, kus rännumees Hendrik Relve peatub Austraalia ja Okeaania maailmajao imelisel loodusel, intrigeerival ajalool ja tänapäeval.

Reisijuttude kõrval pakub Relve vaadata fotosid ja videoid. Kohaletulnutel on võimalus rännumehelt ka küsimusi küsida. Oodatud on kõik huvilised.

Salvestusele tulles palutakse kaasa võtta tõend COVID-19 vastu vaktsineerimiskuuri läbimise või haiguse läbipõdemise kohta või kehtiva koroonatesti negatiivne vastus.