Rahu ütluse kohaselt on reisijate arvu kasv eriti tuntav mõlemal kellaajal Sindist Pärnu suunal sõitjate osas. Seni on 39. liinil sõitjate loendust tehtud kolmel tööpäeval. Edaspidi tahetakse ka puhkepäevadel sõitjatest ülevaadet saada.

„Ettepanekud on jätkuvalt teretulnud, sest mingit kindlat sõitjate gruppi pole veel välja kujunenud. Ainukesena sõidab kindlalt keegi hommikul töölt Hooldekodu peatusest Sinti Supluse peatusesse, ülejäänud on juhuslikku laadi sõitjad poodi, juuksurisse jne.,“ selgitas Rahu ja lisas, et lasteaiast, Jõe peatusest, loodetud sõitjaid ei esine. Samas on tema sõnul hea näha, et kasutust leiab ka värskelt lisatud peatus Pulli tee.

Alates 12. jaanuarist on ka Pulli ja Pulli tee peatustes peatusi tähistavad sildid üleval, mida kohe liini tööle hakkamisel ei suudetud nii kiiresti teha. Alates 16. jaanuarist peatuvad Pulli tee peatuses samuti AS Mulgi Reiside üle raudteesilla sõitvad kolme liini bussid ( nr 92-1 Vändra-Vihtra-Tori-Pärnu, kell 7:09; nr 91-2 Kaansoo-Vändra-Pärnu, kell 15:11 ja nr 94-1 Pärnu-Vändra-Võidula-Kadjaste, kell 17:24).

Haigla kaudu läbisõit tuleb kõne alla Ehitajate teelt Oja tänavale suunduva uue teelõigu valmimise järel. Pulli peatus pole sel bussil praeguste reisidega tõesti oluline, kuid tähtis on Urge ja sinna ilma Pulli peatust läbimata ei pääse. „Bussid, mis hakkaksid rongide aegu arvestama, saaksid sõitma hakata alles siis, kui ehitatakse valmis Pulli peatus-parkla,“ ütles Rahu, kelle arvates võib see aset leida loodetavalt jaanipäeva paiku.

Samal teemal: