Lohedega võetakse mõõtu rajasõidus ja vabastiilis, kus jagatakse välja ka Eesti meistrivõistluste punkte, teatab korraldusmeeskonna liige Taavi Holter.
Lisaks toimub kõigile loheharrastajatele mõeldud "ION TT Lohekross", kus võivad osaleda nii algajad kui edasijõudnud. Aloha Kite Challengit Kite Tour Asia 2013 meister on Doque Delos Santos Filipiinidelt. Mõõtu võtavad ka olümpia ettevalmistus klassi Techno 293 noorsportlased.

Sel aastal on eesmärgiks pakkuda atraktsioone nii vaatajatele, algajatele kui tõsisematele adrenaliini otsijatele. Külastajatel võimaldatakse nautida vaatemängulist lohesurfi, häid live artiste ning osa võtta erinevatest tegevustest alates päikesevõtmisest kuni skimmimiseni.

„Et rannal olemist kõigile mõnusaks teha, oleme sel aastal pannud oluliselt suuremat rõhku live muusikale,“ ütleb Holter. Suurel rannalaval esinevad Tenfold Rabbit, Köömes, Slippery Slope, Driven, Max Traktor, Porcupine Tree tribute, Curlykills & Liisi Voolaid, Karl-Kristjan Kingi & Rauno Pella ja Dj Minitel (fra). Meeleolukas üritus on kõigile tasuta.

Registreeri end osalema siin, Facebook lin

Samal teemal: