14 aastat tagasi avati Port Arturi kaubanduskeskus; tordi lõikamine ajalooliste müüride vahel

Port Artur 1 avati 14 aastat tagasi ja sealt alates on igal aastal Pärnu rahvale sel päeval rohket meelelahutust pakutud.

Lastele algas Port Arturis volberdav sünnipäeva pidu juba keskpäeval koos Väikese Nõiaga, meisterdati näpunukke, mängiti ja peeti võistluseid.

Enne kontserdi algust tervitas Port Arturi juhatuse liige Viljo Vetik pärnakaid ja

tänas neid aasta kestel tehtud ostude eest. Kuid Port Artur on äritegevuse kõrval toetanud ka sporti, lastekodu, haiglat, viimati aidati kellamänguks uued instrumendid osta. Järgmine sünnipäev saab olema tagasihoidlik juubel, kui täitub 15 tegevusaastat. Viljo Vetiku sõnul tahetakse siis pidupäeva formaati pisut muuta ja pakkuda pärnakatele põnevaid uusi elamusi.

Alates kella 20-st kuni keskööni astuvad lavale mitmed ansamblid: Compromise Blue, Ukraina rahvamuusika sugemetega ansambel Svjata Vatra, Elektro, tantsu ja roki segustiili viljelev noortebänd Epordwerk. Esinema kutsuti tantsustuudio MP Dance.

Sünnipäevapeo lõpetab tavapärasel viisil südaöine ilutulestik. Viljo Vetik ütles, et kes ei jõua tulla peole, need me äratame öösel tulevärgiga üles. „Meil on vaja anda edasi sõnum, et kevad on kohal ja tuleb ärgata!“

*

Samal teemal: