Kellel  on õigus otsustada kõige tähtsamaid, kogu rahva saatust puudutavaid küsimusi? Kunagi tegi seda Päts ainuisikuliselt. Ja me teame kõik, millega see lõppes. Kuidas on sellega lood tänapäeval?

Arvame, et ainult rahval on õigus otsustada, mis saab Tartu Rahust ja rahva poolt vastu võetud Eesti Põhiseadusest ja selle poolt sätestatud korrast!

Hiljutine valitsuse vahetus oli vaid maskeering, millega püüti üldsust vaigistada ja petta. Et oleks lihtsam  „taanduda“ ehk tagasi liikuda Eesti Põhiseaduse poolt sätestatud õiguslikust korrast tagasi agressiivse Venemaa rüppe!

Ei „taandujatele“ ja reeturitele! Eesti rahvale on antud viimane võimalus peatada piirileppe ratifitseerimine , et ei korduks 39.a. Seekord  oleks tegu ent veelgi hullemal, Eesti rahva lõpliku hävinguga.

Tartu Rahu on Eesti riikluse pant, mis on hoidnud eesti rahvast koos isegi kõige rängematel küüditamise ja okupeerimise aastatel.  Kes annab ära Tartu Rahu, annab ära eesti tuleviku, eesti visiooni, eesti südametunnistuse. Eesti reeturid tuleb peatada. Eesti valitsus on taandunud eesti asjast. Ei, Eesti maa pole mitte nende, vaid  eesti rahva oma. Ainult eesti rahvale on antud õigus  otsustada Tartu Rahu ja piirileppe küsimuses! Võimude koostöö Venemaast agressoriga on sulaselge riigireetmine!

Stagneerunud Eesti riigis on juba kõik ammuilma mäda. Juba pikka aega toimub kõige jõhkram Eesti Põhiseaduse, Eesti maa, eesti kultuuri ja rahvuse hävitamine.

Nõuame selle viivitamatut peatamist, piirileppe tühistamist  ja erakorralisi valimisi. Eesti rahvas ei taandu ega reeda Tartu Rahu. Eesti rahvas võitleb.  Kui muudmoodi  ei saa, tuleb viivitamatult läbi viia rahvahääletus piirileppe küsimuses. Aga samuti erakorralised Riigikogu valimised, kuna valitsev võim on petnud eesti rahva usaldust.

Isegi pime näeb ja saab aru, mis Eestimaal toimub! Ärka üles, Eestimaa. Sinu kätes on viimane võimalus päästa Eesti. Kas te tahate päästa Eestit või tahate hukkuda?  Tulemus sõltub teist. Ja ainult teist!

Samal teemal: