Täna kell 15 külastavad GamePort mängusaali Pärnu Lastekodu lapsed, kes saavad tasuta nautida sealseid mänge. GamePort omanik Ivo Orasmäe leiab, et selliste võimaluste pakkumine Pärnu Lastekodu lastele on igati loomulik. Lisaks sellistele külastuspäevadele korraldab GamePort mängusaal ka võistlusi ja turniire, mida sellised mängud väga hästi võimaldavad, järgmine selline toimub juba oktoobrikuus.
GamePort mängusaalis saab nautida selliseid mänge nagu Sega Rally 2, Silent Scope 2, Time Crisis 3 ja Yukon Vulcan Air Hockey.
Sega Rally 2 Championship on mäng tõelisele rallisõbrale, kus saad kihutada erinevatel radadel ja erinevate autodega nii üksinda, kui ka koos sõbraga, et näha, kes ikkagi on tulevane Markko Märtin või Urmo Aava.
Silent Scope 2 on tulistamismäng, kus võimalus panna proovile oma laskmisoskus. Time Crisis 3 on tulistamismäng, kus saad tulistada erinevaid vaenlasi, kasutades relvi püstolist granaadiheitjani välja. Saad mängida üksi kui ka koos sõbraga. Mängus on huvitav süžee ja mängu lõpuni mängimine polegi nii lihtne, kui esmapilgul tundub.
Yukon Vulcan Air Hockey on lõbus ja huvitav seltskonnamäng ning suurt populaarsust võitnud kogu maailmas. Mängu eesmärk on litter vastase väravasse lüüa. Litter sõna otseses mõttes hõljub õhus ja pead olema osav, et talle pihta saada.

GamePort mängusaal on ainulaadne omasugune Pärnus ning pakub huvitavat ajaviidet nii noorele kui vanale. GamePort mänusaal töötab alates 5. juunist Port Artur 2 III korrusel ning seda haldab GamePort OÜ.