Port Arturi kaubanduskeskuses algab neljapäeval suur ostukampaania, mille peaesinejaks on illusionist Jürgen Veber.

Neljapäeval leiab aset Hinnakomöödia esimene vaatus avamise ja eriti rõõmsate hindadega. Teine vaatus reedel toob Port Arturisse humoristid, miimid ning rõõmsa loterii Win Off. Laupäevase kolmanda vaatuse avab Ökoetendus, mille raames toimuvad Roheline Laat, riiete taaskasutusturg Mälestuste Laegas ning Vanade Raamatute Laat.

Lapsed on nii laupäeval kui pühapäeval kella 11-ks oodatud Port Artur 1 kolmandale korrusele Maarja Magdaleena Gildi meisterdamise töötubadesse. Töötubades õpitakse meisterdama näpunukke ja maske ning saab ka joonistada. Laupäeval toimub mängukonstruktorite esitlus Leopoldi poes Port Artur 2-s. Apollo jututunnis laupäeval kell 13 loetakse ette Ulvi Grossfeldti raamatut ”Mai tänava hiired” ja Apollo kunstitunnis kell 14 tutvustatakse uut teralist voolimismassi.

Illusionist Jürgen Veberi eriprogrammi ja peadpööritavaid trikke saab imetleda pühapäeval kell 13 Port Artur 2-s.

Hinnakomöödia-nimeline sooduskampaania leiab Port Arturis aset kolmandat korda. Hinnakomöödia on naeruväärsete hindadega müük neljas vaatuses Port Arturi kahe maja kõigis kauplustes. Hinnakomöödia on lugu sellest, kuidas väikese raha eest jagub nalja kauemaks. Hinnakomöödia on lavastanud elu ise ja selle peaosatäitjateks on rõõmsameelsed inimesed. 11.-14. novembrini on Port Arturi kauplustes palju vallatult madalate hindadega kampaaniatooteid, rohkelt allahindlusi ja mitmepäevane Hinnakomöödia eriprogramm.

Hinnakomöödia pakub kuni 60% tavahinnast soodsamaid tooteid. Lisaks uskumatult palju sooduspakkumisi kõigis poodides ja teenindustes. Hinnakomöödia programmi ja kõigi eripakkumistega saad tutvuda www.portartur.ee