Annika Põltsam Seljaku talus, foto URMAS LUIK

28.08. algusega kell 12 peetaval avaüritusel saab proovida villa kraasimist ja ketramist, kududa kirevasse kaltsuvaipa oma triibu, maalida endale kaunis siidsall, viltida või proovida pakutrüki tehnikat. Punutakse rahvuslikke paelu ning töötavad lastele mõeldud töötoad.

Käsitöötalu perenaine, ajakirjanik ja raamatute autor Annika Põltsam on käsitööga tegelenud kogu oma teadliku elu. Tänavu jaanauris lõpetas ta Räpina Aianduskoolis tekstiilitöö eriala ja omandas käsitöömeistri teise järgu kutse. Kuus aastat tagasi viis ta koos perega ellu ammuse unistuse ja kolis talusse metsa serval. Oma tallu rajatavas käsitöökeskuses on plaanis pakkuda erinevaid käsitöökoolitusi gruppidele. Esimese käsitööpäeva tegevused on plaanitud vanasse aita ja avarale taluõuele. Aasta lõpuks valmib rehetoas käsitöötuba koos eheda leivaahjuga, selle sisustamisel on abiks töötukassalt taotletud ettevõtluse alustamise starditoetus.

Käsitööpäeva töötubades osalemiseks on vajalik eelregistreerumine annika.poltsam@gmail.com või 51 27 685 . Käsitöötalu tegemistega ja Käsitööpäeva kavaga saab tutvuda http://seljakutalu.wordpress.com/