Südalinna Ostuöö toob pimedasse talveaega glamuuri, tähesära ja meelelahutust.

Pärnu Keskuse teisel korrusel esinevad ostuööl vokaalansambel Greip, Mikk Saar ja peotantsijad Revalia tantsukoolist. Port Artur 2 suures aatriumis musitseerib Big Band G7, tantsupõrandal keerutavad jalga Ithaka Maria Rahula ja Marko Kiigajaan, Liina Vahter ja Mairold Millert. Port Artur 1-s esitavad muusikat Olavi Kõrre ja Raido Koppel. Pärnu Keskuse ja Port Arturi ühise ostuöö lõpetab südaöine ilutulestik.

Südalinna Ostuöö ajal pakuvad Pärnu Keskuse ja Port Arturi kauplused rohkelt soodsaid eripakkumisi alates kella 20-st. Paljudes kauplustes on hinnad 20, 30 ja 40% soodsamad, lisaks rohkelt eripakkumisi. Port Arturi Toidukaupades on ostuööl kell 20-24 kogu kaup 10% soodsam. Ostuöö pakkumised leiab keskuste kodulehtedelt.

Pärnu Keskuses

Ostuööl on Pärnu Keskuses liikvel päkapikud, toimub piparkookide näidiskaunistamine, jõulukinkide näidispakkimine, jõulupärja meisterdamine, esineb karateklubi Zen ja lastega mängib Jänks. Pärnu Keskuses ostu sooritanud osalevad Ostuöö loosis, kus igal tunnil loositakse osalejate vahel välja palju auhindu keskuse kauplustelt ja koostööpartneritelt. Ostuöö loosi peaauhinnaks on sauna- ja lumerõõmud. Saunarõõmude auhind hotellilt Strand sisaldab minigolfi väljaku kasutamist, kahetunnist privaatsauna ja suupisteid kuuele inimesele. Lumerõõmude auhinna saajat ootavad lumelaud ja sidemed Hawaii Expressilt ning Pärnu Keskuse 1000-kroonine kinkekaart.

Port Arturis

Lisaks tantsutähtede ja bigbändi esinemistele teenindavad Port Arturi kliente kingituste pakkijad ja riidehoid. Garderoob on avatud Port Artur 2-s. Jõulukingid saab lasta tasuta pakkida Port Artur 1 kolmandal korrusel. Igal täistunnil loositakse osalejatele välja väärtuslikke kingitusi, kus peaauhinnaks 2000-, 3000-, 4000- ja 5000-kroonised Port Arturi kinkekaardid. Südalinna Ostuöö otseülekanne Raadio Pärnu eetris reede õhtul alates kella 20st.

Südalinna Ostuöö toimub reedel, 10. detsembril 20.00-24.00 Pärnu Keskuses ja Port Arturis.

Jõulupuu Port Arturi aatriumis

Ostuöö programm ja eripakkumised www.parnukeskus.ee ja www.portartur.ee