Tair Anton annab teada, et kolmapäeval muutuvad Port Arturi kaubanduskeskuse majad lõbusateks koolimajadeks, kus toimuvad koolitunnid.

Koolipäeva tunniplaanis on tavaliste nimedega tunnid: kehaline kasvatus, muusikatund, kunsti õpetus, tööõpetus jne., aga ka selline tund nagu tehnika- ja mototund, mille sisus peitub paljugi teistsugust, kui harjunud oleme.

Kõiki neid tunde aitavad sisustada erinevad huvikoolid, klubid ja mittetulundusühingud. Näiteks kehalise kasvatuse tunnis tutvustab batuudid.com sumomaadlust ja kartateklubi ZEN karated, Pärnu Motoclub laseb aga ehtsa krossimootorratta selga istuda. Tööõpetuse tunni teeb põnevaks Pärnu Tehnika- ja tööõpetusemaja, kes laseb oma kätega teha puulõiget või origamit meisterdada ja tutvuda robotite ja mudelautodega, muusika- ja lugemistunnid toimuvad sootuks Port Artur 2 kohvikus Pärnu Muusikakooli ja Apollo raamatupoe abiga jne.


Täiskasvanutele alagab kell 14 Port Artur 2 kaubanduskeskuse 1 korruse ruumides seminar ANNA ENDALE VÕIMALUS. Seminari teemad keskenduvad töötute koolitusvõimalustele, ettevõtlustoetuse saamise tingimustele, töötamisvõimalustele välisriikides, ettevõtluse alustamise toetusvõimalustele ja täiskasvanute täiendõppe võimalustele.
Seminar on kõigile TASUTA ja eelnevalt registreerima ei pea, võib lihtsalt kohale tulla.

Lisaks toimuvad atraktiivsed esinemised ja ülesastumised, ka võistlused: spordiklubi Tervisex rinnalt surumise võistlust, Karateklubi ZEN demonstratsioonesinemine, tantsukool WAF Dance ja rahvatantsuansambel Kajakas tantsuprogrammid ning Pärnu Muusikakooli esinemised ja muud.

Seega, terve päeva Port Arturi kaubandusekeskustes avatud õpiklassid pakuvad palju huvitavat vaatamiseks ja isetegemiseks, kus kaasa võivad lüüa nii suured kui väikesed koolilapsed, samuti on palju ilusat vaatamiseks ja kuulamiseks.

Päeval hoiab hoogu sees ja väikseid koolivigureid õpetab Triibu Trakspüks!