Eelmise nädala asfalteerimistööd

Esialgse plaani järgi pidanuks liiklus suunatama uuele teeosale juba käesoleva aasta mais ja mitte ainult Riia maanteel vaid ka Papiniidu tänaval.

Veel 10. veebruaril selgitas Maanteeameti avalike suhete peaspetsialist Allan Kasesalu siinsete uudiste toimetajale, et senini ei ole ehitaja ega järelevalve tööde graafikus mahajäämist kinnitanud. Talvel teostati põhiliselt trasside ja kommunikatsioonide ehitustöid, mille hulka kuulusid sadevete kollektorite, sidetrasside, elektriliinide ja -trasside ning veetrassi ja kanalisatsioonitrasside ehitus. „Külm ja lumi ei ole takistanud trasside ehitustöid,“ kinnitas talvel Allan Kasesalu.

Maikuu teisel poolel ütles Tallinna Teede AS projektijuht Raiki Reiljan, et seoses erakordselt pika talvega lükkusid osad varasemaks planeeritud teedeehituslikud tööd edasi, seeläbi tuli teha ümberkorraldusi tööplaanis ja ajagraafikus ning suurendada esimese teedeehituse etapi mahte. Siiski julges projektijuht lubada, et olenemata rasketest talvistest oludest püsib peatööettevõtja Tallinna Teede AS ja AS Merko Ehitus kindlalt kavandatud graafikus ja kehtiva kava järgi toimuvad asfalteerimistööd juunikuus. Nüüd teame, et prooviks asfalteerimine toimus Riia maanteel  alles üleeelmise nädala lõpul ja kolmas kiht asfaltbetooni pandi lõpuni maha 12-ks juuliks.

Loodetavasti jõutakse teatavale mahajäämusele järele ja kogu teeehituse valmib ikkagi tähtaegselt 2011. aasta oktoobris.

Samal teemal: