„Õppimine on tähtis. Port Arturi koolikingitus on meie panus kooliteed alustavatele lastele. Soovime lastele kustumatut teadmiste janu ja palju häid sõpru koolipingist kaasa,“ ütles Port Arturi esindaja Viljo Vetik.

Lastele pakkus rõõmsat üllatust Leiutajateküla Lotte ja Adalberdiga koos kooliteed alustada. Lotte näitas aktusel ka oma uusi teadmisi ja oskusi, näiteks hundiratta tegemisel.

Sel aastal saatis Port Artur juba üheksandat aastat kogu Pärnu maakonna koolidesse kingitused esimesse klassi astujatele. Sussikott, jooneline ja ruuduline vihik, joonistusplokk ja pliiatsikomplekt anti 948 esimese klassi lapsele koolis üle septembri alguses.

Port Artur on koolidelt ja lapsevanematelt saanud koolialguse kingituse eest palju tänusõnu. Paljude perede jaoks on Port Arturi kingikott oluline abi koolialguse asjade ostmisel. Kiita on saanud ka sussikotti vastupidavus ning ilusad ja heast paberist vihikud.

Hariduse väärtustamiseks toetab Port Artur Pärnumaa esimese klassi lapsi koolitarvetega alates 2006. aastast.

Kingitud kooliasjad on öökull Aare pildiga. Port Arturi lastemaskotile panid lapsed nime paari aasta eest korraldatud nimekonkursil. Väljavalitud nimi Aare sümboliseerib tarkust ja väärtustamist. Port Artur toetab sporti, kultuuri ja haridust ning lastele suunatud projekte.

Samal teemal: