Amenbergi sõnul arutletakse Ritchie Bros’i Soome juhi Matleena Melasaari ning ettevõtte Põhjamaade ja Baltikumi juhi Jorma Karjalaineni eestvedamisel ülemaailmsete trendide ja loomulikult ka lähiriikide ning muu Euroopa arengusuundade ja rasketehnika turgu mõjutavate tegurite üle. “Kindlasti räägitakse kasutatud tehnika müügihinna kujunemisest ja mõjutajatest ning antakse nõu, kuidas saada parimat hinda müüdavale tehnikale ning kust ja millal on kasulik osta,” selgitas Amenberg ning lisas, et messi teisel päeval toimuval seminaril võetakse luubi alla võimalused, kuidas rasketehnika müüjad saavad suurendada oma kodulehtede leitavust ja külastatavust ja seeläbi ka efektiivsemalt enda rasketehnikat müüa.

Seminariprogrammi avab neljapäeval vestlusring “Maamees ja pank — kuidas olla laenukõlbulik”, kus Fusion Varahalduse juhatuse liikme Hendrik Roosna sõnul on arutelu teemadeks rasketehnikasse investeerimine, riskide maandamine, käibevahendite juhtimine, liising vs välja ostmine ning tagatiste valik. Vestlusringis osalevad Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse liige Madis Reinup, Alexela Grupi juhatuse esimees Andreas Laane ja Citadele Leasing & Factoring müügidirektor Priit Ärmpalu.

Seminariprogramm Maamessil Fusioni alal VP-14

Neljapäev, 21. aprill
13.30 Maamees ja pank — kuidas olla laenukõlbulik
15.00 Rasketehnika turu trendid lähiriikides ja mujal maailmas — maailma suurima oksjonimaja Ritchie Bros ja Mascuse rasketehnikaportaali näitel

Reede, 22. aprill
11.00 Võimalused osta ja müüa rasketehnikat rahvusvahelisel turul Mascuse rasketehnikaportaali ja Ritchie Bros oksjonimaja kaudu

Mascus on asutatud 2001. aastal Soomes ja on maailma suurim online-portaal kasutatud rasketehnika müümiseks, koondades 6 suurt kategooriat — põllumajandus, ehitus, transport, metsandus, kommunaalhooldus ja materjalikäoitlus. Mascuse keskkonda kasutab iga kuu üle 3,2 miljoni ostja üle maailma. Mascus on aktiivne 58 riigis üle kogu maailma 36 kohaliku kontoriga.

Ritchie Bros on asutatud 1958. aastal, mis teeb sellest maailma vanima ja suurima kasutatud tehnika oktsjonikeskkonna. Ritchie Bros’is müüakse väga erinevaid masinaid — ehitus, transport, põllumajandus, materjalikäitlus, energiatööstus, kaevandus, metsandus, laevandus ja palju muud.

Jaga
Kommentaarid