Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus koos Pärnumaa Kodukandi ja kohalike seltsidega on valmis sind aitama leida just sinule sobiv töökoht. Oleme käivitanud projekti: „Pärnumaa noored hakkajad kogukonna toel tööturule“, kus saab kokku osaleda 40 noort vanuses 16-24 eluaastat. Pakume võimalust osaleda septembris aktiivlaagris, seejärel koostame sulle vajalike koolituste ja tööpraktika kava. Sa saad osaleda kohalike seltside töös, minna valitud koolitustele ja mis ehk kõige olulisem, minna tööpraktikale. Kogu projekti vältel hakkavad tööle tööklubid, kus võimalus koostada oma CV, harjutada tööintervjuud, kohtuda ettevõtetega, külastada Töötukassat, Kutseõppeasutust ja kindlasti palju muud põnevat.

Projekti rahastab Euroopa Liidu Sotsiaalfond, kaasrahastus tuleb Pärnumaa omavalitsustelt. See aga võimaldab meil maksta sulle stipendiumi nii seltsitöös osalemise, kui koolitustel ja tööpraktikal oldud päevade eest. Lisaks katame kõik laagri, nõustamise ja sõidukulud.

Kui tunned, et tahad muuta oma elu, leida töökohta, palun võta ühendust e-postil helle46@hot.ee või telefonil 5206993.

Registreerimise tähtaeg on 16. september 2011. Kuna kohtade arv on piiratud, siis mida kiiremini sa endast märku annad, seda kindlam on, et saad projektis osaleda! Kui sul on kohapeal mitu noort kes tahaks osaleda, anna märku, tuleme teie juurde ja arutame kõik osalemisega seotu läbi.

NB! Ka täiskasvanud on oodatud teada andma noortest, kes pole tööd leidnud ja vajavad tuge. Aitame üheskoos Pärnumaa noortel leida töökohti ja seeläbi jõuda lähemale oma unistustele!

Helle Vent
Sindi ANK juhataja