Ettevõtluskonkursi eesmärk on häid tulemusi saavutanud ettevõtete tunnustamine ja ettevõtluse väärtustamine ühiskonnas laiemalt.

Ettepanekuid konkursile saavad esitada asutused, ettevõtted, organisatsioonid, mittetulundusühingud, kodanike ühendused, füüsilised isikud ja ka ettevõte ise saab oma kandidatuuri üles seada. Ühe ettevõtte kandidatuuri võib üles seada mitmes kategoorias korraga. Konkursile esitatava ettevõtte asukoht või üks põhitegevuse koht peab olema Pärnu linn või Pärnumaa. Võitjad selgitatakse välja kolmes kategoorias: turismiarendaja, suurim töökohtade looja, investeerija ja lisaks antakse välja Pärnu linna ettevõtluse peaauhind.

Hindamine toimub kahes etapis. Esiteks analüüsitakse ankeetides esitatud andmeid, tehakse kategooriate lõikes koond ning olenevalt kategooriast moodustatakse pingerida. Teises etapis moodustatakse konkursi korraldajate esindajatest hindamiskomisjon, kes teeb koondi ja pingerea põhjal valiku iga kategooria lõikes.

Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet ja esitada see hiljemalt 10. septembriks e-posti aadressile info@peak.ee, või kirjalikult aadressil Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Akadeemia tee 2, Pärnu 80010, märgusõnaga „Tunnustamine“.

Parimate tunnustamine toimub ettevõtlus nädalal 6. oktoobril 2011. Käesoleva aastal toimub üle-eestiline ettevõtlusnädal 3.-8. oktoober.

Täpsem info ja ankeet: http://www.parnu.ee/index.php?id=18