Pressiteade

Pärnus järgmisel nädalal toimuvate rahvusvaheliste hansapäevade ametlikud t-särgid saab Port Arturi kaubanduskeskusest.

Hansapäevade logoga t-särk sobib nii pidustusi ja Pärnut meenutavaks suveniiriks kui aitab riietumismurest välja pidulised, kel keskaegset rõivastust käepärast pole. Port Artur on hetkel ainus seekordsete rahvusvaheliste hansapäevade t-särkide edasimüüja. Port Arturi infolettides on müügil hansapäevade valge logoga musta värvi t-särgid suurustes XS kuni XXL hinnaga 150 krooni.

Lisaks on Port Arturi kaubanduskeskuses saadaval soodushinnaga ehedast materjalist hansakaupa. Tegemist on kullast, hõbedast, nahast ja kangast kaubaga rahakotist eheteni. Värske ülevaate Hansapäevade eripakkumistest leiab Port Arturi kodulehelt www.portartur.ee

Hansapäevade kultuuriprogrammis astub üles 76 kodumaist kultuurikollektiivi. Hansaturul Pärnu vanalinnas kaupleb 450 ettevõtjat. Hansapäevade raames leiavad aset Hansamess Pärnu Munamäel, hansalinnade kunstinäitus Pärnu Keskraamatukogus, NoorteHansa, majanduskonverents Pärnu Kontserdimajas, hansalinnade delegaatide üldkogu Hotellis Strand.

Esimese juuni seisuga on hansapäevadele registreerunud 78 linna. Enim delegatsioone saabub Saksamaalt, Venemaalt ning Hollandist. Eestist on esindatud kõik hansalinnad- Tallinn, Tartu, Pärnu, Narva ning Viljandi.

30ndad rahvusvahelised hansapäevad leiavad aset Pärnus 24.-27. juunini 2010.