Kui 2 nädalat tagasi valmis Pärnu kesklinnas asuva kaubanduskeskuse Port Artur eestvedamisel ca 400 kohaline asfaltkattega parkla, siis täna saame rääkida veel pea 70-st parkimiskohast samas piirkonnas.
Eeltoodu on kindlasti väga hea uudis kõigile neile, kes armastavad Port Arturis autoga poodlemas käia, sest siiani oli väga raske leida autole parkimiskohta. Port Artur 2 ümberehituse raames seadsid Port Arturi omankud endale eesmärgiks ka väga heade parkimisvõimaluste loomise keskuse vahetus ümbruses, mille käigus ehitatigi 400-kohaline suur parkla Pärnu jõe äärde ja väiksem parkla Port Artur 2 ja Lai tänava vahele, otse keskuse Port Artur 2 taha. Parklad on korralikult asfalteeritud ja märgistatud ning hästi juurdepääsetavad nii autoga kui ka jalgsi, viimast võimaldavad korralikud jalakäiateteed ja ülekäigurajad.
Lisaks praktilisele väärtusele muudavad loodud parklad ilusamaks ka Pärnu kesklinna, mille käigus kadusid mõned räämas majad ja konarlik kõnnumaa. Koos jõeäärse parklaga korrastati Pärnu jõe kallast ning kallasrada, Jaansoni raja lõik sai ligi poole kilomeetri ulatuses endale uue kõvakatte.