Pärast pikka seisakut taastub Pärnu parkimismaja ehituse jätkumine

Viieks kuuks ilmuvad Pärnu linnapilti tellingud ja kraanad, et suvepealinna kesklinna arendusse  parkimisvõimalusi suurendav panus anda. Viiekorruseline 320 parkimiskohaga Pärnu kesklinna parkimismaja valmib 30. juuniks.

„Parkimismaja valmimine on üks samm Pärnu kesklinna väljaarendamise suunas,“ märkis Port Arturi tegevjuht Keit Nestor. „Meie klientidel ja suvekülalistel muutub kesklinnas parkimine palju mugavamaks.  Pärnu rannarõõme, kultuurielu ja kesklinna nautivad külalised saavad kasutada kuiva katusega parklat, mis jätab kindlasti ka linnast parema mulje ja soodustab korduskülastuste toimumist.“ Nestor avaldas lootust, et parkimismaja naabruses alustatakse lähiajal ka kino ehitamisega ning tulevikus on kesklinnas kaetud nii korraliku parkimise kui uudse meelelahutuse vajadused.

AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Tiit Roben tõdes, et Pärnu parkimismaja on täna üks väheseid suuremahulisi eratellimusi Eesti linnapildis. „Port Artur on parkimismajale kindlasti hea omanik, kes aastaid mitmetes kätes seisnud koleda kolossi lõpuks korda teeb,“ lisas Roben.

„Parkimismajas asuvate kaubanduspindade vastu on huvi tundnud erinevad kaubandussektori esindajad, sealhulgas kõik suuremad toidukaupluste ketid,“  sõnas Keit Nestor.

Parkimismaja asub Pärnu kesklinnas Port

Arturi kaubanduskeskuse kompleksis.  Port Artur on Pärnu suurim kaubanduskeskus enam kui 80 kauplusega.

 Üks parkla korrustest sellisena magu selle ehitus aastate eest seisma jäi

*

Samal teemal: