Kohvik Portaal asub kaubanduskeskuse hoone väljaulatuvas osas

Fotode autor on Tair Anton

Port Artur 2 III korrusel avati uus kohvik-restoran nimega PORTAAL. Omapärane söögikoht pakub korralikku supibufeed. Loomulikult on menüüs hea praadide, salatite ja dessertide valik.

Hetkel kuuleb kahjuks sagedasti söögikohtade sulgemistest, kuna vähenev külastatavus ei võimalda ennast ära majandada. Vaatamata rasketele aegadele avati Port Arturi kaubanduskeskuses uus söögikoht, mis pakub kõhutäit kõigile kesklinnas einestajatele. Sealjuures võimaldab nautida õdusat keskkonda ja avarat vaadet kesklinnale.
Kohvik-restoran nimega PORTAAL on põhisuunitluselt supibufee, mis võimaldab lõuna ajal "süüa niipalju kui jaksad". Loomulikult leiab menüüst ka hõrgutavamaid palasid. PORTAAL on sisekujunduslikult avar, kuid oma korvtoolide ja mõnusate soppidega väga hubane. Sisekujunduse on loonud Ruumilabor OÜ.

PORTAAL on avatud esmaspäevast laupäevani kella 11-st kella 17-ni, pühapäeval suletud. Lisaks päevasele söömis- ja istumisvõimalusele võib lähiajal saada osa ka meeleolukatest ja mõneti nostalgilistest tantsuõhtutest.

Port Arturi kaubanduskeskuse kahes majas on kokku 3 söögikohta, Port Artur 1 I korrusel kohvik Treffpunkt. Port Artur 2 III korrusel asub koos Apollo raamatupoega PianoBaar ning nüüd samale korrusele lisandunud kohvik-restoran.