PortArturi PoodelmisPidu käivitus sel aastal esmakordselt. Kampaania leiab aset novembri ja detsembri kahel esimesel nädalavahetusel. Eelmisel nädalavahetusel loodi meeleolu teemal RÕIVAS JA KING, KODU JA ELEKTROONIKA, seekord luuakse melu teemal LAPS JA AJAVIIDE, detsembris ootavad ees veel SPORT, TERVIS JA VABA AEG ning KINK, ILU JA VÕLU.

”Kampaania novembri esimene nädalavahetus toimus veel suhtelist rahulikult, kuid need mõnikümmend tuhat inimest, kes Port Arturis käisid, said osa headest pakkumistest ning meeleolukast kultuuriprogrammist ja paljudest degusteerimistest,” on Tair rahul.
P.A.P.P. 2009 teise nädalavahetuse sihtrühmaks on lapsed. Ajaveetmisvõimalusi pakuvad raamatud, muusika, filmid. Poed teevad tavapärasest paremaid pakkumisi. Loomulikult pakub oma tooteid ja teenuseid kogu Port Arturi kaubandus- ja teenindusvõrk.
Reedel ja laupäeval on lisaks kaubandusele Port Arturi keskuses ka meelelahutuslikud üritused. Kihnu Virve esitleb koos pereansambliga oma raamatut, toimuvad lastemoe etendused, vaadata saab multikaid, lastetoas toimub suur beebimürgel, esinevad laulu- ja tantsulapsed ning vokaalansambel GREIP. Laupäeval on kohal Kalevi Kommilaev. Päeva veavad Pipi, Triibu Trakspüks, kloun Ummi ja teised lastele tuttavad maskotid.
Pühapäev on rahulikum. Teistkordselt toimub Port Artur 2 soklikorrusel turg UUELE RINGILE, kus kõik võivad osta ja müüa kasutatud laste- ja noorteriideid. Müüjatel tuleb eelnevalt registreerida aadressil www.act.ee

Kogu kampaania ajal toimub klientidele mõeldud PILETIMÄNG. Port Arturi rentnike ja partneritelt poolt loositakse välja üle 50 auhinna.

Täpsem info kampaania P.A.P.P. 2009 kohta leidub kodulehel www.portartur.ee