Neli inimest on nõus jagama meile oma tarkust, kuidas vaadata tulevikku ja kuidas teha õigeid valikuid:

Kadri Tali – "Orkestrit igapäevaselt vedades võtan enamasti päev korraga. Pikemas plaanis üritan mõelda 10 aastat ette. Unistamine on oluline, kuni see püsib realiteedi piires. Unistamine viib edasi ja koos sõpradega unistada tasub. Need, kes ei unista, need pole loojad ja ei paku oma ideid edasi ka teistele. See on nagu pallimäng edasi ja tagasi,“ lausus põhjamaade sümfooniaorkestri mänedžer Tali hommikuses vestlusringis, kus arutleti investeerimise ja unistamise teemadel.

Igor Volke – "Nähtuste kvantum on niivõrd suureks läinud, et kogu mõistete, seaduste ja meetodite süsteemi tuleks juba uue pilguga vaadata. Intrigeerivate tähelepanekute hulk on kuhjunud ning inimesed, kes töötavad teadusasutustes peavad nendega varem või hiljem arvestama.

Loomulikult ei ole kõik nähtused maavälised, ufo mainimine on hea millegi katmiseks." Väidab Eufoni asutaja ja eestvedaja ning anomaaliate ja tuleviku-uurija Volke.

Are Veski – Veski on oma paarikümneaastase juhikarjääri jooksul ületöötamise tõttu paar korda ka läbi põlenud. “Kogemustepagas on mul nüüdseks piisav, et raskeid otsuseid enda jaoks suhteliselt kergeks teha. Tuleb lihtsalt otsuse vajalikkust enda ja teiste jaoks mõistuspäraselt põhjendada. Lisaks on hea aeg-ajalt näiteks Dale Carnegie ja Stephen R. Covey tarkusi meelde tuletada,” sõnas Veski.

Peeter Koppel – „Lubatud on kokku maa ja ilm, rahvastik vananeb, tööturg on ära rikutud ning üles on kasvanud põlvkon(na)d inimesi, kes ei tahagi kuulda sellest, et selliste sotsiaalsete garantiide jätkumine, millega nad kogu teadliku ea arvestanud olid, ei ole lihtsalt realistlik," märkis SEB Privaatpanganduse analüütik Koppel.

Ajakava (TEATRISAALIS)                                                 
9.00 -10.00 registreerimine                                                                        
10.00 -10.15 saabumiskohv/ tee+ saiake                                               
10.15 - 10.30 Avamine                                                                               
10.30 - 11.45 Are Veski                                                                              
11.45 - 13.00 Kadri Tali                                                                              
13.00 - 14.00 LÕUNA                                                                                 
14.00 - 15.15 Igor Volke                                                                             
15.15 - 16.30 Peeter Koppel

Osalemistasu 20EUR
JCI Haapsalu MTÜ a/a 10602003284004 SEB Ühispank või kohapeal

Info ja eelregistreerimine: Arvi Ratassepp tel 5150688,  arvi@aiataht.ee