„Esimese tegevusaasta jooksul oleme loonud ja täiendanud konsultantide võrgustikku, teinud ettepanekud koostööks kõikidele Harjumaa omavalitsustele, kellest suurematega, nagu Saue, Maardu ja Keila linn ning Harku vald, käivad läbirääkimised võimaliku liitumise osas meiega. Tänastele ettevõtjatele järelkasvu kasvatamise eesmärgil oleme alustatud ka koostööd Paldiski Gümnaasiumiga ettevõtlusõppe pakkumisel," ütles Laansoo.

„Omavalitsuste vahel käib tõsine konkureerimine elanike nimel ja võidavad need, kes suudavad kaasa aidata töökohtade loomisele. Paldiski on hea näide, kuidas avalik ja erasektor üheskoos saavad sellesse panustada. Kui meie inimestel on tööd ja kasvab perede jõukus, läheb ka meie omavalitsustel paremini," ütles regionaalminister Siim Kiisler avamisel.

Paldiski linnapea Stanislav Tšerepanov kinnitas kohaliku omavalitsuse jätkuvat toetust ettevõtluse jõudsale arengule Paldiskis. Ta lisas, et Paldiski Linnavalitsus on esimene kohalik omavalitsus Harjumaal, kes Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatorit rahaliselt toetanud on.

Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatori visioon on kasvada kõikide Harjumaa omavalitsuste ettevõtete ühtseks inkubaatoriks ja avada lähitulevikus Harjumaal veel 2-3 sarnast bürookompleksi klientide teenindamiseks.

___________________________________________________________________________

Kristiina Hindreks, Saue Linnavolikogu arengukomisjoni esimees: „Saue Linnavalitsus on juba mitmel korral kohtunud Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatori eestvedajatega ja usub, et samalaadselt kui Paldiski linnas, saab tulevikus koostöö toimima ka Sauel.

Millal leiame ja sisustame sobivad ruumid inkubaatori tarbeks, on veel ebaselge, kuid töö selles suunas käib.

Oleme kaasanud Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatori Saue linna ettevõtluse ergutamise sündmustesse. Koostöös leiab 20. aprillil aset Saue linna Ettevõtluspäev. Usun, et tegusa Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatori näol leiab ettevõtlik sauelane ettevõtlusega alustamiseks väärika partneri."

Foto: ettevõtlusinkubaator

Allkiri: Paldiski linnapea Stanislav Tšerepanov ja regionaalminister Siim Kiisler 18. märtsil Paldiskis Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatorit avamas. Foto: Jevgeni Komarov