Et Harku valla sportlike perepäevade deviisiks on olümpiadeviis - tähtis pole võit, vaid osavõtt - siis loodan, et saame tehtud vea andeks ja võitjatena tunnevad ennast kõik, kes endale püstitatud eesmärgi - läbida Tabasalu XXI jooksu rada - täitsid.

Korraldajatele teeb rõõmu, et liikumisharrastus on populaarne ning Harku vallas leidub piisavalt lahkeid toetajaid, kes ürituse õnnestumisele kaasa aitasid. Harku valla perespordipäev sai teoks tänu Harku vallavalitsuse ja Harku valla lahkete firmade Prolexplasti, Tarplani Kaubanduse AS, OÜ Rukkihunt, Tabasalu spordikompleksi, Freesport Tradingu, Warren Safety OÜ, Manolete restorani, Lucca restorani, Osman Kebab Grilli, Bagginsi kringlimeistrite ja Osvaldi kohviku toetusele.

Auhinnalauda aitasid katta ka Oska koolitused, M.I. massaažikool, Karupoeg Puhh OÜ ja We Print.

Kavas oli nii tibatillukeste laste 400 m jooks, natuke suuremate laste jaoks 1,3 km distants ja kõigile ülejäänutele 4,8 km jooks.

400 m distantsil võistlesid kuni 7-aastased lapsed, kellest kiireimad olid tüdrukutest Grettel Merelaid ja poistest Marten van der Hoeven.

1,3 km distantsile asusid jooksma 8-11-aastased lapsed, kellest suuremal osal on seljataga juba rikkalikud trennikogemused ja kindel tahe anda endast jooksurajal parim.

Jooksu võitis Tabasalu triatloniklubi neiu Marie-Elisabeth Martinson kiireima poisi Kristo Hussari ees. 4,8 km distantsi stardijoonele kogunes väga erinevate sportlike eesmärkidega startijaid.

Oodatult saabus esimesena eelmise aasta võitja, Tabasalu triatloniklubi noormees Hans Korman, kes jooksis oma eelmise aasta ajast (14.58) 2 sekundit kiiremini. Teisena ületas finišijoone parim juunior Karel Hussar ajaga 16.07, kolmandana Harri Sokk ajaga 16.38 ja neljandana kiireim veteran Tõnu Säär ajaga 16.59, kes ühtlasi lisas auhinnalauale väikeste laste vahel välja loosimiseks lastetoa mööbli komplekti. Kiireim naine Kaidi Kivioja läbis distantsi ajaga 17.07 ja lõpetas üldkokkuvõttes kuuendana. Kokku finišeerus põhidistantsil 116 jooksjat. Järgmine Tabasalu triatloniklubi korraldusel toimuv spordisündmus Tabasalus on 18. mail, siis võisteldakse duatlonis Muraste piirivalvekooli juures. Lisainfo ja registreerimisvõimalused leiate ETL kodulehelt www.triatlon. ee.

Kõik tõeliselt sporti armastavad lapsed on oodatud ka Tabasalu triatloniklubi treeningutele!

INFO ja Tabasalu jooksu protokollid: www.tri.ee.