Raadio Pärnu hakkab alates 4. oktoobrist saateid edastama uuest stuudiost Port Artur 1-s. Raadio Pärnu uus sügisprogramm edastab vähendatud koosseisule vaatamata kohalikke uudiseid, hommiku- ja päevaprogrammi ning sama palju head muusikat kui seni.

Seoses segadustega Esplanaadi 10 büroohoone ümber, kus Raadio Pärnu stuudio tänaseni asus, otsustas Raadio Pärnu juhatus stuudio ümber kolida. Uus raadiostuudio hakkab asuma Port Artur 1 nullkorrusel, Oomipoe kõrval. Esimene ülekanne uuest stuudiost toimub 4. oktoobril.

Sügisene hommikuprogramm algab kell 8 ja kestab 10ni, misjärel kuni kella 17ni jätkub päevaprogramm. Head muusikat jagub endiselt nii päevasesse kui õhtusesse aega.
Raadio Pärnu juhataja Kadri Kärg loodab, et inimesed võtavad värskenduskuuri läbinud raadioprogrammi raskusteta vastu..

Uue raadioprogrammi toovad kuulajani programmijuht Diana Larionova, uudistetoimetaja-saatejuht Hele-Kai Valtenberg, muusikatoimetaja Rivo Tettermann, saatejuhid Elmu Sadulsepp, Urmas Salmu, Kristjan Kaunissaar, Ivo Uslov ja Rain Tettermann.

Raadio restruktureerimisega seoses väheneb töötajate koosseis. Raadiost lahkuvad saatejuhid Maria Murumaa ja Ahti Puudersell.

“Maria ja Ahti on raadios töötanud pikka aega, nad on suurepärased inimesed ja nende lahkumine oli raske otsus. Lohutab teadmine, et ümberkorraldused ei jäta inimesi ilma peamisest sissetulekust. Ahti saab nüüdsest täie jõuga pühenduda näitlejatööle ja Maria õpetajatööle,” lausus Raadio Pärnu juhataja Kadri Kärg.