Terveks aastaks ühe lapse tasuta huvihariduse auhinna võitis loositahtel Port Arturi Koolikaubamaja kampaania käigus Pärnu Kuninga Tänava Põhikooli neljanda klassi õpilane Rasmus Kuusik, kes ostis Seppäläst kooliriided.

Võitjal oli võimalus valida sobiv huviharidus 2010-2011 õppeaastal Port Arturi poolt heakskiidetud huvikoolides: Pärnu Kunstikool, Pärnu Kunstide Maja, Pärnu Linna Spordikool, Pärnu Loodusmaja, Pärnu Muusikakool, Pärnu Tehnika- ja Tööõpetusmaja, Gabriele Moe- ja Tantsukool, Jana Trink Erakool, Koolituskeskus Rütmirüblik, Laine Mägi Tantsukool, RVK Koolituskeskus ja Tantsukool Waf Dance.

Kümneaastasele Rasmusele ei valmistanud valiku langetamine raskuseid, sest juba paar nädalat enne fortuuna otsuse teatavaks saamist oli tema ainsaks sooviks asuda õppima Pärnu Kunstikooli joonistamist. Rasmusega samaväärselt rõõmus on ka tema ema Raili, sest poeg saab terve aasta õppida seda, mis talle meelepärane ja pere kulutuste real jääb varem õppemaksuks plaanitud raha muude hädapäraste väljaminekute tarbeks.

Kooliaasta alguse puhul toimunud Port Arturi Koolikaubamaja kampaania käigus loositi välja ühe lapse tasuta huviharidus kõigi klientide vahel, kes ostsid 13. augustist 5. septembrini Port Artur 1-st koolitarbeid ja postitasid oma kontaktidega ostutšeki kampaania loosikasti.