Andrei Korobeinik, Irina Talviste,  Jüri Jaanson, fotod erakogust

“Viimase kahe aastaga on Reformierakonna Pärnu meeskond oluliselt kasvanud. Meie nimekirjas kandideerivad nii kogenud poliitikud kui ka paljud uued tegijad. Piirkonnas on reformierakondlaste arv viimase kahe aasta jooksul kolmekordistunud, täna on meid juba pea 700 inimest. Mul on hea meel, et paljud meie liikmed on otsustanud kohalikus elus aktiivsemalt kaasa lüüa ja kandideerivad valimistel,” ütles Reformierakonna Pärnu piirkonna juht Irina Talviste.

Reformierakonna Pärnu valimisnimekirja kandidaatidest 50% on naised ning 2/3 kandidaatidest pole varem valimistel kandideerinud.

Reformierakonna Pärnu piirkond kinnitas valimisprogrammi juba kevadel, programmi põhirõhk on suunatud uute kõrgepalgaliste töökohtade loomisele. Linnapeakandidaat Andrei Korobeinik usub, et Pärnu pole oma potentsiaali ära kasutanud: “Meil on suurepärane elukeskkond ja haridus, kuid paljud inimesed lahkuvad Pärnust. Nad ei leia tööd, mis pakuks neile kõrgemat palka ja piisavat väljakutset. Järgmise nelja aastaga suudame olukorda muuta: ehitame kesklinna innovatsioonikeskuse, käivitame Pärnu lennujaama, toome Pärnusse riigiasutusi, kaasajastame lasteaedu ning arendame aastaringset turismi. Nelja aastaga tekib Pärnusse üle viiesaja kõrgepalgalise töökoha ja linna elanike arv hakkab tõusma.”