OÜ Sindi Vesi juhataja Ants Tormilind kommenteeris olulist sündmust rahuloluga, kuna Tammiste elanike mured peaksid olema sellega murtud. Enam pole põhjust karta, et kusagil tekib järgmine toruleke või mis veel koledam – toimuks mõni suurem „haisupauk“.

Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist kaasrahastatava Sindi-Pärnu surve-kanalisatsioonikollektori rekonstrueerimise, samuti Tammiste küla vee- ja kanalisatsioonitorustike esimese etapi ehitustööde teostamise kohta allkirjastati leping 2010 aasta augustis.

Sõlmitud lepingu alusel pidi konsortsium AS Merko Ehitus ja AS Merko Infra rekonstrueerima Sindist Pärnusse suunduva ca 11 kilomeetri pikkuse reovee survekollektori ja ehitama reovee ülepumpla. Töö tellija oli OÜ Sindi Vesi.

Kui tööde alustamise ajal möödunud aasta novembris ootasid Sindi inimesed alles pikisilmi Sindi linna vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitustööde lepingu allkirjastamist, et saaks alustada uute trasside ehitamist, siis praeguseks on Tormilinnu sõnul jõutud Sindis teha torutöid 32% lepingujärgsest kogumahust.

Samal teemal: